×
Username:
Password:
ลงทะเบียนสำหรับผู้หางานForgot your password?
×
Username:
Password:
ลงทะเบียนสำหรับบริษัทForgot your password?
×
กรุณาเข้าสู่ระบบก่อนใช้งาน หรือกดปุม "สมัครสมาชิก" เพื่อฝากประวัติก่อนสมัครงาน
×

Sous Chef- Banquet

ตำแหน่งนี้ปิดรับสมัครแล้ว

แนะนำตำแหน่งใกล้เคียง

ดูตำแหน่งงานทั้งหมด

หรือ

ตำแหน่งนี้ปิดรับสมัครแล้ว

ข้อมูลตำแหน่งงาน

ความต้องการพื้นฐาน

การศึกษา

ปริญญาตรี

เพศ

ไม่จำกัด

การจ้างงาน

full-time

คุณสมบัติผู้สมัคร

Minimum experience required : 3 to 5 years Education level : A level Areas of study : Cooking Languages essential : Thai (Primary tongue)
English (Primary tongue)

รายละเอียดงาน

Under the guidance and supervision of the Executive Chef and Executive Sous-Chef within the limits of established policies, procedures and Food & Beverage recipes, oversee and direct all aspects of Kitchen operation Banquet kitchen 7th floor & Inspired meeting kitchen 3rd floor and assist other kitchens to run their section efficiently.

RESPONSIBILITIES

? Supervise the function of all kitchen employees, facilities and costs, hence contributes to maximizing the overall Food & Beverage department profit.
? Control and analyze on a on-going basis the following:
? Quality levels of production and presentation.
? Guest satisfaction.
? Operating food cost.
? Cleanliness, sanitation, hygiene.

สวัสดิการ

-

Service Charge

ไม่ข้อมูล

ข้อมูลการติดต่อ

Sofitel Bangkok Sukhumvit

189 Sukhumvit between soi 13 and 15 Wattana Klongtoey Nue sofitel.com
ปิดรับสมัครแล้ว