ตำแหน่งนี้ปิดรับสมัครแล้ว
หรือ
ไม่จำกัดวุฒิ
ไม่จำกัด
full-time
? A graduate of a culinary school or possess a culinary diploma
? General management, stock-control and catering experience
? Good communication, organization and presentation skills
? Strong English skills and Microsoft Office skills
RIS seeks a Catering Head Chef who will work closely the Canteen Supervisor to prepare a variety of food for a variety of functions and events as per client requirements and specification. He/she will oversee all set-lunches for elementary students and dinner for students enrolled in RIS boarding program.
The primary responsibility of the Catering Head Chef is to provide the highest possible standard of catering to the school functions and set lunches by managing all aspects of catering provision. Important day-to-day duties include assisting with catering, set lunch and dinner menu when necessary, maintaining a safe, hygienic and sanitary work environment, food inventory and purchasing, preparing food in a timely manner, minimizing raw material and food wastage, controlling food costs and presenting food attractively. He/she may also assist in training junior chefs and kitchen support staff.
1. เงินโบนัส (พิจารณาตามผลประกอบการแต่ละปี)
2. เบี้ยขยัน
3. วันหยุดเทศกาล (ไทย, จีน, ต่างชาติ)
4. ค่าล่วงเวลา
5. ประกันสุขภาพสำหรับพนักงานและคู่สมรสหรือบุตร, ประกันสังคม
6. กองทุนสำรองเลี้ยงชีพ
7. ทุนการศึกษาบุตร
8. เครื่องแบบพนักงาน
9. ค่าฝึกอบรมและพัฒนางานทุกปี
10. วันลาพักร้อน 8-15 วัน
11. ค่าอาหารกลางวัน
12. สถานที่ออกกำลังกายฟรีเช่นห้องฟิตเนส(อุปกรณ์พร้อม), สระว่ายน้ำขนาดเล็กและใหญ่, สนามฟุตบอลหญ้าจริงและเทียม, สนามบาส, สนามแบดมินตันฯลฯ
ไม่ข้อมูล