ตำแหน่งนี้ปิดรับสมัครแล้ว
หรือ
ปริญญาตรี
ไม่จำกัด
full-time
1.To Supervise Cost Control,Receiving,Storeroom.
2.To Check and approve Daily Receive of Food and Beverage Goods Receive Note.
3.Prepare food recipe and menu costing.
4.Attend & report Yield Test,Portion Control Check.
5.Participate in month-end inventory physical count in Storeroom.
6.Participate in Operating Equipment Inventory Physical Count.
7.Reconciliation of Food Cost.
8.Allocation of Food Cost by Outlets.
9.Prepare monthly Cost Control report.
10.Perform other duties and responsibilities as maybe assigned by management.
1.To organize Cost Control & Purchasing Department.
2.To Work closely With Executive Chef and Director of F&B in order to control food and beverage cost.
3.To provide month-end report & Statistic for food and beverage.
4.To check and control Food,Beverage,General Supplies,Operating Equipment Inventories.
-ประกันสังคม
-กองทุนเงินทดแทน
-ค่าอาหาร
-ประกันกลุ่ม
-วันพักร้อนตามอายุงาน
-งานสังสรรค์ประจำปี
-วันหยุดประจำปี เริ่มต้น 15 วัน
-ชุดพนักงาน
-โบนัส
-ตรวจสุขภาพประจำปี
-เงินช่วยเหลือกรณีครอบครัวเสียชีวิต
-ส่วนลดค่าอาหารและเครื่องดื่มสำหรับพนักงาน
-Service charge ขั้นต่ำ 3,000 บาท (ตามตำแหน่งงาน)
บริษัท โพธาลัย เลเชอร์ ปาร์ค จำกัด
28 ซอยโยธินพัฒนา 3 ถนนประดิษฐ์มนูธรรม แขวงคลองจั่น เขตบางกะปิ กรุงเทพมหานคร 10240 ประเทศไทย https://www.phothalaibangkok.com/ // ID LINE : @794vpqlg