ตำแหน่งนี้ปิดรับสมัครแล้ว
หรือ
ปริญญาตรี
ไม่จำกัด
full-time
Qualification :-
?Thai Nationality
?Expat, Male 30-45 years old
?At lease 5 years experience in Kitchen management level
?Able to communicate in English is a must
?Diploma or Culinary Certificate
?Demonstrate real passion for menu planning and leadership
?Experience in Western Cuisine
?Culinary Training
?Computer literate
Responsibility :-
?Personally oversee taste, presentations of food during operations
?Conduct training of standard recipes and control food quality
?Supervising all Kitchen operations, PAR stock control, cost control, FIFO
?Monitor sanitation practices and ensure that kitchen safety standards are followed
?Plan and direct food preparation and culinary activities
?Hire, train, and supervise kitchen staff and other food preparation workers
?Prepare weekly roster
?To liaise with staff in direct support and cooperation with Executive Chef - Director
?Ensure all company standards are adhered and followed on a day to day basis
?Role requires split shift
?Rectify arising problems or complaints
- เงินเดือน+Service Charge+เบี้ยเลี้ยง+ทิป
- เบี้ยขยันประจำเดือน
- เครื่องแบบพนักงาน
- ปรับเงินเดือน เลื่อนตำแหน่ง และโบนัสประจำปี
- วันหยุดประจำปี ลากิจ ลาพักร้อน
- กองทุนสำรองเลี้ยงชีพ
- ประกันสุขภาพและอุบัติเหตุ
- ประกันสังคม
ไม่ข้อมูล
Wine Connection Thailand
90/9, Sathornthani 1 Building, 6 floor, Sathorn Nuea Road, Silom, Bangrak, Bangkok Thailand 10500 www.wineconnection.com