×
×
×
×
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
รายละเอียดตำแหน่ง
Last Updated : 28.06.2017 | Viewers 538
Salary :
เงินเดือน
N/A (THB)
Types of employees :
ประเภทงาน
Full-time
เต็มเวลา
Area :
ปฎิบัติงานที่จังหวัด

Overseas
ต่างประเทศ

Education :
การศึกษา
No specific
ไม่จำกัดวุฒิ
Experience :
ประสบการณ์การทำงาน
7 Year (ปี)
Gender :
เพศ
Male
ชาย
Age :
อายุ
Non-Specific
ไม่จำกัดอายุ
Unit :
จำนวนรับ
1 อัตรา
New Graduated :
นักศึกษาจบใหม่
No
ไม่รับพิจารณา
Foreigner :
ชาวต่างชาติ
No
ไม่รับพิจารณา
Disabled :
ผู้พิการ
No
ไม่รับพิจารณา
Night shift :
ตำแหน่งงานกะดึก
No
ไม่ใช่
Job Qualifications
ข้อกำหนด
Qualifications:-
- Diploma or Bachelor degree in Hotel Management or Culinary
- A minimum of 7 years previous experience as a Sous Chef in a five-star hotel or restaurant with a focus on Thai, Indo-Chine, or Japanese Cuisine
- Possess good English communication skills.
- Passionate, committed, creative, flexible and a team player with high energy level
- Ability to perform duties under pressure.
- Computer literate and HACCP knowledge
Job Details
รายละเอียดงาน
Working as a Head Chef, you will ensure the smooth operation of the department by optimising the use of all kitchen materials and manpower, thereby maximizing revenue and guest satisfaction. You will coordinate and execute training of kitchen staff as well as maintain staff motivation.
Job Duties:
- Responsible for preparation, presentation and service of all food for the Thai restaurant and banqueting if needed to the highest standards and practices of the establishment.
- Ensure that the kitchen operates a food cost at an acceptable level, ensuring the highest quality and standards. Monitor costs and take corrective action when required.
- Maintains high levels of hygiene and cleanliness in area of responsibility.
- Controls costs by minimizing spoilage, utilising food surpluses and portion controls
- Monitors kitchen operating costs and takes corrective action, when necessary, to reduce expenses.
- Proactive management of kitchen team. Responsible for recruiting, supporting, training and people development to deliver an efficient, high quality service to customers.
- To identify market needs and treads
- To monitor and analyse the menus and products of competitive restaurants.
- Develop menu - specials- which meet the needs of target market and are in line with the operating concept for the restaurant.
- Plans an implements effective sales plans and food promotions.
- The ability to lead a sizable diverse multicultural team

Welfare
สวัสดิการ
1.Service points

2.Accommodation

3.Other
ประกาศนี้ปิดรับสมัครเรียบร้อยแล้ว!

ตำแหน่งงานอื่นๆ ของบริษัทนี้
--- ไม่มีประกาศ ---
บริษัทใช้คุกกี้เพื่อเพิ่มประสบการณ์และความพึงพอใจในการใช้งานเว็บไซต์ ให้สามารถเข้าถึงง่าย สะดวกในการใช้งาน และมีประสิทธิภาพยิ่งขึ้น การกด “ยอมรับ” ถือว่าท่านได้อนุญาตให้เราใช้คุกกี้ ตามนโยบายคุกกี้ของบริษัท อ่านเพิ่มเติม ยินยอม ปิด