รายละเอียดตำแหน่ง
Last Updated : 06.10.2021 | Viewers 6,392
Salary : เงินเดือน |
N/A (THB) |
Types of employees : ประเภทงาน |
Full-time เต็มเวลา |
Area : ปฎิบัติงานที่จังหวัด |
Pattaya
|
Education : การศึกษา |
Higher Vocational Certificate ปวส |
Experience : ประสบการณ์การทำงาน |
10 Year (ปี) |
Gender : เพศ |
Male/Female ชาย/หญิง |
Age : อายุ |
Non-Specific ไม่จำกัดอายุ |
Unit : จำนวนรับ |
1 อัตรา |
New Graduated : นักศึกษาจบใหม่ |
No ไม่รับพิจารณา |
Foreigner : ชาวต่างชาติ |
No ไม่รับพิจารณา |
Disabled : ผู้พิการ |
No ไม่รับพิจารณา |
Night shift : ตำแหน่งงานกะดึก |
No ไม่ใช่ |
Job Qualifications
ข้อกำหนด
- Male / Female
- Diploma / Bachelor- s degree in any fields
- At least 10 years experience in 4 or 5 stars hotel restaurant & kitchen
- Has experience on local and International food
- Able to communicate in English well
- Computer proficient; MS Office, MS Outlook, email
- Strong knowledge of food and beverage.
- Ability to maintain professional composure at all times, regardless of issue, while performing among guests.
- Diploma / Bachelor- s degree in any fields
- At least 10 years experience in 4 or 5 stars hotel restaurant & kitchen
- Has experience on local and International food
- Able to communicate in English well
- Computer proficient; MS Office, MS Outlook, email
- Strong knowledge of food and beverage.
- Ability to maintain professional composure at all times, regardless of issue, while performing among guests.
Job Details
รายละเอียดงาน
- Responsible for the supervision and manage of all kitchen team.
- Manage and control raw ingredients, fresh product and dried store.
- Ensure that food stock levels within the culinary department areas are of sufficient quantity and quality in relevance to the hotel occupancy and function forecasts.
- Refer to list of needed ingredients on a day-to-day basis and check inventory.
- Ensure that all food items are prepared as per standard recipe cards whilst maintaining portion control and minimizing waste.
- Make-certain that appropriate portions have been dished out.
- Responsible for being aware of the budget and working to control costs with the Team to ensure that all recipes and product yields are accurately costed and reviewed regularly.
- Oversee cleanliness and maintenance of kitchen equipment and utensils.
- Manage and control raw ingredients, fresh product and dried store.
- Ensure that food stock levels within the culinary department areas are of sufficient quantity and quality in relevance to the hotel occupancy and function forecasts.
- Refer to list of needed ingredients on a day-to-day basis and check inventory.
- Ensure that all food items are prepared as per standard recipe cards whilst maintaining portion control and minimizing waste.
- Make-certain that appropriate portions have been dished out.
- Responsible for being aware of the budget and working to control costs with the Team to ensure that all recipes and product yields are accurately costed and reviewed regularly.
- Oversee cleanliness and maintenance of kitchen equipment and utensils.
Welfare
สวัสดิการ
- Floating service charge
- 2 day -off a week
- Day off-birthday and birthday gift
- Public holiday 15 days
- Annual leave 6-15 days (depending on employee level and years of service)
- 2 duty meals per day
- Group Insurance
- Social Security benefits
- Annual check up
- Uniform and laundry service
- Staff New Year party and other activities
- 2 day -off a week
- Day off-birthday and birthday gift
- Public holiday 15 days
- Annual leave 6-15 days (depending on employee level and years of service)
- 2 duty meals per day
- Group Insurance
- Social Security benefits
- Annual check up
- Uniform and laundry service
- Staff New Year party and other activities
ประกาศนี้ปิดรับสมัครเรียบร้อยแล้ว!
ตำแหน่งงานอื่นๆ ของบริษัทนี้
14.03.2024 |
Spa Manager [ Urgent ! ] จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน 40,001 - 50,000 |
|
14.03.2024 |
Guest Services Supervisor จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน 20,001 - 25,000 |
|
14.03.2024 |
Spa Therapist จำนวน 2 อัตรา | เงินเดือน 0 - 10,000 |
|
14.03.2024 |
Sous Chef จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน 30,001 - 40,000 |
|
14.03.2024 |
Front Office Manager (Urgent !) จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A |
|
14.03.2024 |
Commis จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน 10,001 - 15,000 |
|
14.03.2024 |
House Services Supervisor จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน 10,001 - 15,000 |
|
14.03.2024 |
นักศึกษาฝึกงานโรงแรม หลายหน่วยงาน จำนวน หลายอัตรา อัตรา | เงินเดือน N/A |
|
14.03.2024 |
Operations Manager จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A |
|
14.03.2024 |
Guest Service Agent [GSA] จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน 10,001 - 15,000 |
|
14.03.2024 |
Guest Service Agent (Korean Speaking) จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน 20,001 - 25,000 |
|
14.03.2024 |
Room Division Manager จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A |
|
14.03.2024 |
Houseman Attendant จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน 10,001 - 15,000 |
|
14.03.2024 |
Concierge จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน 15,001 - 20,000 |