ตำแหน่งนี้ปิดรับสมัครแล้ว
หรือ
ปริญญาตรี
ไม่จำกัด
full-time
- Culinary education required.
- 5 years of fine dining culinary management experience in a full-service, high-volume restaurant.
- Strong production skills maintaining a successful, established menu.
- Hands-on, motivational leadership style based in mutual respect.
- Sound knowledge also certified GMP, HACCP, Hygiene Standard and Food Safety training is a plus.
- English Proficiency with Good Communication & Interpersonal skills.
- Knowledge of ingredients and how to use them in a creative way will serve you well.
Sous chefs are in charge often manage the entire kitchen, from the dishwasher to the cooks.
- Being a good leader, who can assign tasks, hire the right people, motivate workers in a high stress environment will help you immensely.
- All chefs work with knives and must have excellent technique when cutting and preparing food.
- Hand-eye coordination is needed.
- Sense of Taste and Smell, delicious food brings in customers.
- Sous chefs are the last line of defense to make sure each piece of food is safe, prepared correctly and tasty.
- Kitchens get busy quickly, food can get ruined easily if you cannot manage your time. -- Great time management will help you avoid burned or spoiled food and angry customers.
1. เซอร์วิสชาร์จ (ตามนโยบายกลุ่มสวัสดิการ)
2. ชุดยูนิฟอร์มพนักงาน
3. สวัสดิการอาหารสำหรับพนักงาน
4. กองทุนสำรองเลี้ยงชีพ
5. ประกันชีวิตและอุบัติเหตุกลุ่ม
6. ประกันสังคม
7. ค่ารักษาพยาบาล
8. ห้องพยาบาลสำหรับพนักงาน
9. การตรวจสุขภาพประจำปี
10. สวัสดิการของขวัญวันเกิด/ของขวัญมงคลสมรส/ของขวัญบุตรแรกเกิด
11. งานเลี้ยงสังสรรค์ประจำปี
12. การฝึกอบรมสัมมนา
13. การลาพักผ่อนประจำปี 10วัน
14. โบนัสประจำปี (ตามผลประกอบการบริษัทฯ และผลการปฏิบัติงาน)
(ยกเลิก) บริษัท ภิรัชโทเทิลโซลูชั่นส์ จำกัด
88 Debaratana Rd. (Km.1), Bangna Tai, Bangna, Bangkok 10260 www.bitec.co.th