ตำแหน่งนี้ปิดรับสมัครแล้ว
Sous Chef - Western/Thai [The Continent Hotel Bangkok]
Chaperone Hotels Group
สถานที่ทำงาน : กรุงเทพ
หรือ
ไม่จำกัดวุฒิ
ชาย
full-time
1. Customer relation, guest comment
2. Requisition according to the daily basic business, control stock, expire date of product, quality of food
3. Daily report to caf? chef
4. Control and maintain all equipment handling with safety procedure and hygiene
5. Participate to all training program and conducts classes in regard to preparation and standard as per schedule made
6. Keeps standard for all recipes and insures adherence for any menu or dishes in his outlet
7. Control his food cost on line and food production rotation
8. Assume the duties and responsibility of the caf? chef during his absence
9. Coordinate with caf? chef for all menu, carte or promotion
10. Maintain discipline and grooming in his kitchen
11. Working time according to his duty roster
Preparation, Control, Guest comment, Communication, Creativity with kitchen
สวัสดิการ
-กองทุนประกันสังคม
-อาหาร 3 มื้อ
-ชุดยูนิฟอร์ม
-ทำงาน 5 วัน หยุด 2 วันต่อสัปดาห์
ไม่ข้อมูล
Centara Life Government Complex Hotel & Convention Centre Chaeng Watthana
120 หมู่ที่ 3 ชั้น 1 อาคารศูนย์ประชุม ศูนย์ราชการเฉลิมพระเกียรติ ๘๐ พรรษา ๕ ธันวาคม ๒๕๕๐ ถนน แจ้งวัฒนะ แขวงทุ่งสองห้อง เขตหลักสี่ กรุงเทพมหานคร 10210 www.centarahotelsresorts.com/centra/cgc/