ตำแหน่งนี้ปิดรับสมัครแล้ว
หรือ
ไม่จำกัดวุฒิ
ไม่จำกัด
full-time
-เพศหญิง/ชาย อายุ 25-40 ปี
-มีประการณ์ตำแหน่ง Sous Chef (จะพิจารณาเป็นพิเศษ)
-รักในการทำอาหาร และมีฝีมือเฉพาะตัว
-มีทัศนคติที่ดี สามารถทำงานเป็นทีมได้
- Must have a good knowledge and understanding of Western and basic - - Asian cuisines
- Must have the ability and motivation to create new dishes and establish - effective standards for all food production and presentation
- Must be a good trainer
- Good command of English and a good communicator
- Minimum requirements-High school graduate preferred
- At least has 5 years kitchen experience in hotel industries
- Training skills and leadership.
- With a very proactive and positive attitude to work, and demonstrate flexibility
เอกสารในการสมัครงาน
1. ประวัติส่วนตัว/ ประวัติการทำงาน (Resume)
2. สำเนาบัตรประชาชน
3. สำเนาทะเบียนบ้าน
4. สำเนาวุฒิการศึกษา
5. รูปถ่าย 1 ใบ
6. ใบรับรองการทำงาน (ถ้ามี)
7.หน้าสมุดบัญชีธ.กรุงศรีอยุธยา