ตำแหน่งนี้ปิดรับสมัครแล้ว
หรือ
มัธยมศึกษาตอนปลาย
ไม่จำกัด
full-time
- มีประสบการณ์ด้านอาหารครัวไทย 6-7 ปี
- Takes care of daily food preparation and duties assigned by the superiors to meet the standard and the quality.
- Coordinates daily tasks with the Sous Chef.
- Responsible to supervise commis.
- Able to estimate the daily production needs and checking the quality of raw and cooked food products to ensure that standards are met.
- Personally responsible for hygiene, safety and correct use of equipment and utensils.
- Service Charge
- อาหาร 2 มื้อ
- 2 Dayoff / week
- Birthday Party
- Staff Party ประจำปี
- ฝึกอบรม
- เงินช่วยเหลือคลอดบุตร
- เงินช่วยเหลือ กรณีคนในครอบครัวเสียชีวิต
- ค่าภาษาที่โรงแรมต้องการ
- เงินสมทบการแต่งงาน
- ค่ากะดึก
- เงินรางวัลพนักงานดีเด่นประจำเดือน
- ประกันสังคม
- ตรวจสุขภาพประจำปี
- และอื่นๆ
ไม่ข้อมูล
Al Meroz Hotel Bangkok
No.4 Ramkhamheang Soi 5(ริฟาอี),Ramkhamheang road Suanluang, Bangkok 10250 Thailand almerozhotel.com