ตำแหน่งนี้ปิดรับสมัครแล้ว
หรือ
ไม่จำกัดวุฒิ
ไม่จำกัด
full-time
-Thai nationality, male/female, 30-45 years
-Culinary Certificate, High School
-Having an experience of Japanese restaurant serving as a chef
-Understand food safety, Hygiene and HACCP quality management system
-The ability to control food stock
-Can work as shift, preferred early bird morning shift at Bangkok Hospital Soi Phetchaburi 47 BKK
-Remuneration package 25,000 ? 28,000 baht per month
-Cooking the Western dishes, Hot Western set menu + salad
-Managing and motivating other kitchen team members
-Managing food stock levels and making key decisions -about food stock control
-Dealing with staffing in Western kitchen
-Perform other duties as assigned by Sous Chef
-มีอาหารฟรี 2 มื้อ
-แจกชุดพนักงานใหม่ทุกปี
-ประกันสุขภาพผู้ป่วยนอก-ใน
-ประกันชีวิต ประกันอุบัติเหตุ
-ประกันสังคม
-กองทุนสำรองเลี้ยงชีพ
-เงินช่วยเหลือค่าทำฟัน
-เยี่ยมไข้ ของขวัญพนักงานคลอดบุตร
-เงินช่วยเหลือ บุคคลในครอบครัวเสียชีวิต
-ตั๋วเครื่องบินไป ? กลับ สายการบินบางกอกแอร์เวย์
-วันลาพักร้อน 8-21 วัน (ตามอายุงาน)
-กิจกรรมงานเลี้ยงบริษัทประจำปี
ไม่ข้อมูล
BAC Gourmet House Co., Ltd.
เลขที่ 2 ซอยศูนย์วิจัย 7 ถ.เพชรบุรีตัดใหม่ แขวงบางกะปิ เขตหัวยขวาง กรุงเทพฯ 10310 www.ghculinarycare.com