ตำแหน่งนี้ปิดรับสมัครแล้ว
หรือ
ไม่จำกัดวุฒิ
ไม่จำกัด
full-time
- เพศชาย/หญิง
- สัญชาติไทย
- อายุไม่เกิน 45 ปี
- วุฒิการศึกษาระดับ ปวส.ขึ้นไป ในสาขาที่เกี่ยวข้อง
- มีประสบการณ์ในสายงานแผนกครัวโรงแรมหรือรีสอร์ทอย่างน้อย 3-5 ปี
- สามารถที่จะดำเนินการด้านอาหารนานาชาติ และอาหารไทยได้
- มีความรู้ด้านงานการจัดเตรียม หรือการทำอาหารสำหรับคนจำนวนมาก
- สามารถสื่อสารและ มีความเข้าในภาษาอังกฤษได้ขั้นพื้นฐาน
- มีความขยัน อดทน สามารถทำงานร่วมกับผู้อื่นได้ดี
- Handles any problems that may arise in the kitchen
- Achieving F & B target
- Select and train kitchen staff
- Management of staff in kitchens
- Planning menus and food promotions
- Preparation, cooking at various stations, and presentation of different foods in the restaurant
- Enforce food storing, health and safety standards in the kitchen
- Ordering of raw materials and food cost controlling
- Inspect the cleanliness of the kitchen equipment as well as arrange the schedule for cleaning to kitchen staff.
- Daily Pre-opening and closing kitchen inspection all the equipment in the kitchen and dish washing areas.
- Inventory checking frozen and fresh goods every day.
- Prepare daily, weekly, and monthly inventory report.
- Service Charge (นอกเหนือจากเงินเดือน)
- ประกันสังคม
- ที่พักสำหรับพนักงาน
- อาหารฟรีทุกมื้อ
- เครื่องแบบพนักงาน พร้อมบริการซัก-รีด
- รถรับ-ส่ง สำหรับพนักงาน
- วันหยุดประเพณี 13 วัน
- วันหยุดพักร้อน 6 วัน/ปี
- จัดเลี้ยงวันเกิดประจำเดือน
- เงินช่วยเหลือสวัสดิการอื่นๆ
Santhiya Resorts & Spas
91 M.1 Bangkruai-Sainoi Road. Bangkruai, Nonthaburi Thailand www.santhiya.com