ตำแหน่งนี้ปิดรับสมัครแล้ว
หรือ
ปริญญาตรี
ไม่จำกัด
full-time
? This position requires experience as a commis or apprentice in a first class operation, with the proven ability to meet guest's needs effectively.
? Sound knowledge of all sectors in a hotel kitchen operation
? Should be pleasant in appearance and personality.
? Must possess a basic English level.
? Must show flexibility and willingness to work.
Plan, prepare, set up and provide quality service in all areas of restaurant production to include, but not limited to all menu items supplied by outlet kitchen. To display and presents food items as designated by sous chef for service.
- 2 Days off per week
- Public Holiday / Vacation
- Uniform
- Social Security
- Medical Insurance
- Life Insurance
- Provident Fund
- Annual Physical Check up
โรงแรมพูลแมน กรุงเทพ แกรนด์ สุขุมวิท
บริษัท ฟีน่า เอ็ซเทท จำกัด เลขที่ 30 ถ.สุขุมวิท 21 (อโศก) แขวงคลองเตยเหนือ เขตวัฒนา กรุงเทพฯ 10110