ตำแหน่งนี้ปิดรับสมัครแล้ว
หรือ
ปวส
ไม่จำกัด
full-time
ไม่ระบุ
:
1. Follow the posted schedule and report at workstation on time.
2. Follow set up and break down procedure that was set by the kitchen management.
3. Maintains good quality and presentations by follow the use record and recipes.
4. Follow safety and energy conservation procedure.
5. Report any hazard condition to supervisor or manager.
6. Follow food protection techniques, to include keep hot food , cold food , cover, dating and rotation.
7. Assist attendant to complete the assigned tasks.
8. To be able to operate kitchen equipment.
9. Perform any reasonable request made of management which is not life threatening or
against the law.
10. Management reserves the right to make changes to this job description at its sole discretion and without advance notice.
11. Perform other duties as assigned by supervisor
1. เซอร์วิสชาร์จ 5,000 บาท
2. ค่าครองชีพ
3. ประกันสุขภาพประกันกลุ่ม
4. ยูนิฟอร์มพนักงานพร้อมซักรีด
5. รถรับ-ส่งพนักงาน
6. อาหารฟรี 2 มื้อ
7. ทำงาน 5 วัน หยุด 2 วัน
ไม่ข้อมูล
Wyndham La vita Phuket
83/87 หมู่2 ตำบลราไวย์ อำเภอเมืองภูเก็ต จังหวัดภูเก็ต