ตำแหน่งนี้ปิดรับสมัครแล้ว
หรือ
ปริญญาตรี
ไม่จำกัด
full-time
- Assist supervisor to run the station efficiently.
- Obtain requisitioned goods from the storeroom.
- Stock food items neat in shelves and fridges.
- Keep the section that he is assigned to in good working order.
- Assist in cleansing utensils and equipment.
- Work accordingly to standard recipes.
You contribute to the restaurant service and the quality of production by managing you own section. You work autonomously to prepare dishes according to technical fact sheets. You manage the work of the kitchen aids. You are in charge of one area of the kitchen and oversee its organisation, coordination and service.
-เซอร์วิสชาร์จ
-ประกันกลุ่ม (ผู้ป่วยนอก ผู้ป่วยใน อุบัติเหตุ)ตั้งแต่วันแรกที่เป็นพนักงาน
-ประกันสังคม
-เครื่องแบบพนักงาน
-อาหาร 2 มื้อ
-ค่ากะกลางคืน
-ส่วนลดต่างๆในเครือกลุ่มแอคคอร์
ไม่ข้อมูล