×
×
×
×
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
รายละเอียดตำแหน่ง
Last Updated : 23.01.2023 | Viewers 2,375
Salary :
เงินเดือน
0 - 10,000 (THB)
Types of employees :
ประเภทงาน
Full-time
เต็มเวลา
Area :
ปฎิบัติงานที่จังหวัด

Phuket
ภูเก็ต

Education :
การศึกษา
Bachelor's Degree
ปริญญาตรี
Experience :
ประสบการณ์การทำงาน
5 Year (ปี)
Gender :
เพศ
Male
ชาย
Age :
อายุ
Not over 50 years old
อายุไม่เกิน 50 ปี
Unit :
จำนวนรับ
1 อัตรา
New Graduated :
นักศึกษาจบใหม่
No
ไม่รับพิจารณา
Foreigner :
ชาวต่างชาติ
No
ไม่รับพิจารณา
Disabled :
ผู้พิการ
No
ไม่รับพิจารณา
Night shift :
ตำแหน่งงานกะดึก
No
ไม่ใช่
Job Qualifications
ข้อกำหนด
Requirements:

- Diploma/Bachelor Degree in Culinary arts or similar certification compulsory

- 10 Year(s) of working experience in Kitchen and preferably those with hotel, resort or cruises experience with proven by valid work certificates

- Speak good English and good communication skills

- Experience at 4 or 5 stars hotel or resort preferred

- Having valid passport with minimum 2 years validity is a plus

- Energetic and positive thinking

- Good physical condition with problem-solving skills

- Personality: Open minded, flexible, risk taker & open to travel

- Team player, yet autonomous and able to multi-task

- Able to work long hours and work under pressure

- Willing to travel / relocate aboard (for a period of 12 months)

Job Details
รายละเอียดงาน
Job Description
- Responsible and coordinates the production and the distribution defined by the Chef

- Contribute to delivering a quality table service that complies with Product guidelines

- Participate in the elaboration of production plans with cuisine chef, control and apply them

- Guarantee the application of the menu plans, and the use of technical sheets (production book)

- Control outflows, the management of kitchen stocks, production, distribution, and maintenance

- Control production in compliance with the rules of hygiene, safety, quality, quantity and deadlines

- Oversee all F&B related events following the weekly programme

- Manage and organize all sections and kitchen schedule

- Supervise the buffet service and ala carte service following the standard

- To deal with all issue related such as manpower planning, equipment maintenance, daily exit of ingredients, changes in menu

- Control the daily rotation of installations in a hygienic and economical way (stock management)

- Optimize the clearing of buffets and alert your manager in case of anomalies

- Inform your manager of any dysfunctions observed in your department. Propose appropriate solutions

- Ensure the setup of buffets in the conditions required by schedules, presentation, taste and temperature

- Supervises and motivates its team

- Work together with other nationalities as well

- Help to promote and participate to various activities, events and sharing moments in the resort

- This role shall report directly to Chef de Cuisine

Welfare
สวัสดิการ
Benefits:-

- Accommodation provided (stay in the resort)

- 3 meals provided (in the resort restaurant)

- Return Flight Ticket

- Work Permit Fees Paid by Company

- Sports & recreation facilities
ประกาศนี้ปิดรับสมัครเรียบร้อยแล้ว!

ตำแหน่งงานอื่นๆ ของบริษัทนี้
--- ไม่มีประกาศ ---
บริษัทใช้คุกกี้เพื่อเพิ่มประสบการณ์และความพึงพอใจในการใช้งานเว็บไซต์ ให้สามารถเข้าถึงง่าย สะดวกในการใช้งาน และมีประสิทธิภาพยิ่งขึ้น การกด “ยอมรับ” ถือว่าท่านได้อนุญาตให้เราใช้คุกกี้ ตามนโยบายคุกกี้ของบริษัท อ่านเพิ่มเติม ยินยอม ปิด