×
Username:
Password:
ลงทะเบียนสำหรับผู้หางานForgot your password?
×
Username:
Password:
ลงทะเบียนสำหรับบริษัทForgot your password?
×
กรุณาเข้าสู่ระบบก่อนใช้งาน หรือกดปุม "สมัครสมาชิก" เพื่อฝากประวัติก่อนสมัครงาน
×

(Pre-Opening The Salil Hotel Riverside) Executive Chef - Thai Cuisine

ตำแหน่งนี้ปิดรับสมัครแล้ว

แนะนำตำแหน่งใกล้เคียง

ดูตำแหน่งงานทั้งหมด

หรือ

ตำแหน่งนี้ปิดรับสมัครแล้ว

ข้อมูลตำแหน่งงาน

ความต้องการพื้นฐาน

การศึกษา

ไม่จำกัดวุฒิ

เพศ

ไม่จำกัด

การจ้างงาน

full-time

คุณสมบัติผู้สมัคร

REQUIREMENTS
- Expertise in Thai Cuisine.
- Bachelor's degree preferred with minimum of 7 years' experience in the culinary.
- 5-star hotel experience with manage an entire kitchen.
- Budgeting skills to control costs with deep knowledge of the food industry and trends.
- Experience managing to brand standards.
- Able to collaborate effectively with other hotel employees and managers to ensure teamwork.
- Strong verbal and written communication skills.
- Strong create new menu items skills.
Able to work a flexible schedule, including weekends and holidays.

รายละเอียดงาน

POSITION PURPOSE
Leadership of all kitchen operations within the property and helps to position Salil Journey as a F&B destination for local as well as international patrons.

KEY RESPONSIBILITIES
Accountable for overall success of the daily kitchen operations and leads kitchen management team and provides direction for all day-to-day operations. Exhibits culinary talents by personally performing tasks while leading the staff and managing all food related functions. Works to continually improve guest and employee satisfaction while maximizing the financial performance in all areas of responsibility. Supervises all kitchen areas to ensure a consistent, high quality product is produced. Responsible for guiding and developing staff including direct reports. Must ensure sanitation and food standards are achieved. Areas of responsibility comprise overseeing all food preparation areas (e.g., banquets, room service, restaurants, bar/lounge and employee cafeteria) and all support areas.
? Operations - Provides direction for menu development, monitors the quality of raw and cooked food products to ensure that standards are met. Supervises and coordinates activities of cooks and workers engaged in food preparation including demonstrate new cooking techniques and equipment to staff.
- Financial - Develops and implements guidelines and control procedures for purchasing and receiving areas including establishes goals including performance goals, budget goals, team goals, etc.
- Commercial - Determines how food should be presented and create decorative food displays and Recognizes superior quality products, presentations and flavor.

สวัสดิการ

Pre-opening benefits & welfares

Service Charge

เมษายน 2025 image
10,862.00 บาท
มีนาคม 2025
image
14,202.00 บาท
กุมภาพันธ์ 2025
image
15,416.00 บาท
ดูทั้งหมด image

ข้อมูลการติดต่อ

สอบถามข้อมูลที่ Human Resources Department email telephone

Salil Hospitality

สำนักงานใหญ่ เลขที่ 24 ซอยสุุขุมวิท 57 (บ้านกล้วยเหนือ) แขวงคลองตันเหนือ เขตวัฒนา กรุงเทพมหานคร 10110 www.salilhotels.com
ปิดรับสมัครแล้ว