ตำแหน่งนี้ปิดรับสมัครแล้ว
หรือ
ไม่จำกัดวุฒิ
ไม่จำกัด
full-time
มีประสบการณ์ในตำแหน่ง Head Chef หรือ Executive Sous Chef อย่างน้อย 2 ปี ขึ้นไป
สามารถสื่อสารภาษาอังกฤษได้เป็นอย่างดี
A head chef is responsible for overseeing the culinary operationsor other establishment that serves food. Some of the key responsibilities of a head chef may include:
1. Managing a team of cooks and kitchen staff, including hiring, training, and scheduling
2. Ensuring that dishes are prepared to the highest standards
3. Overseeing the ordering and inventory of ingredients and kitchen supplies
4. Maintaining a clean and organized kitchen, including implementing food safety and hygiene protocols
5. Managing the budget for the kitchen and monitoring food costs to ensure profitability
Collaborating with other members of the management team to ensure that the dining experience meets customer expectations
-
ไม่ข้อมูล
Stonehill
STONEHILL เลขที่ 181 หมู่ 2 ตำบลเชียงรากน้อย อำเภอสามโคก จังหวัดปทุมธานี 12160 app-stonehill-web.azurewebsites.net/stonehill-master/stonehill/