×
Username:
Password:
ลงทะเบียนสำหรับผู้หางานForgot your password?
×
Username:
Password:
ลงทะเบียนสำหรับบริษัทForgot your password?
×
กรุณาเข้าสู่ระบบก่อนใช้งาน หรือกดปุม "สมัครสมาชิก" เพื่อฝากประวัติก่อนสมัครงาน
×

Sous Chef - Cold Kitchen

ตำแหน่งนี้ปิดรับสมัครแล้ว

แนะนำตำแหน่งใกล้เคียง

ดูตำแหน่งงานทั้งหมด

หรือ

ตำแหน่งนี้ปิดรับสมัครแล้ว

ข้อมูลตำแหน่งงาน

ความต้องการพื้นฐาน

การศึกษา

ปริญญาตรี

เพศ

ไม่จำกัด

การจ้างงาน

full-time

คุณสมบัติผู้สมัคร

- Male/Female, 30 years old up, in Culinary or Hotel
school
- at least 5 years direct experience in hotel,
Catering, food manufacturing or related field
- Ability of speaking English with reporting to
expatriate executive chef
- working under pressure and timeline
- Knowledge of HACCP/Food Hygiene

รายละเอียดงาน

- Overlook in Cold Kitchen including Fruit &
Vegetable and Butchery Kitchen
- Daily/Weekly/Monthly job planning and follow up
- Control HACCP, Food Hygiene
- Solving issue in daily basis and report to
Executive Sous Chef or Executive Chef
- Dealing with or external auditor
- Attend meal presentation to customer sometime
- Reading and understanding in menu specification
- Other assignment from supervisor

สวัสดิการ

-Competitive salary
-2 months performance bonus
-Gasoline allowance
-Telephone allowance
-meal free
-Landry service
-Medicine allowance 100% expanding to family 50%
-provident fund

Service Charge

ไม่ข้อมูล

ข้อมูลการติดต่อ

LSG Sky Chefs (Thailand)

LSG Sky Chefs (Thailand) BKK | Customer Service Center อาคารปฏิบัติการผลิตครัวการบินแอลเอสจีสกายเชฟส์ (ติดกับศูนย์การขนส่งสาธารณะ Bus Terminal Center) 999 ม.1 ถนนสุวรรณภูมิ สาย 2 ภายในบริเวณท่าอากาศยานสุวรรณภูมิ ต.หนองปรือ อ.บางพลี จ.สมุทรปราการ 10540 www.lsgskychefs.com
ปิดรับสมัครแล้ว