รายละเอียดตำแหน่ง
Last Updated : 07.11.2023 | Viewers 478
Salary : เงินเดือน |
50,001 - 60,000 (THB) |
Types of employees : ประเภทงาน |
Full-time เต็มเวลา |
Area : ปฎิบัติงานที่จังหวัด |
Bangkok
|
Education : การศึกษา |
Bachelor's Degree ปริญญาตรี |
Experience : ประสบการณ์การทำงาน |
5 Year (ปี) |
Gender : เพศ |
Male/Female ชาย/หญิง |
Age : อายุ |
Not over 40 years old อายุไม่เกิน 40 ปี |
Unit : จำนวนรับ |
3 อัตรา |
New Graduated : นักศึกษาจบใหม่ |
No ไม่รับพิจารณา |
Foreigner : ชาวต่างชาติ |
No ไม่รับพิจารณา |
Disabled : ผู้พิการ |
No ไม่รับพิจารณา |
Night shift : ตำแหน่งงานกะดึก |
No ไม่ใช่ |
Job Qualifications
ข้อกำหนด
Qualifications
- Bachelor- s degree in related field
- Minimum of 3 years- experience in related field and 3 years of team management
- Have great understanding about food and beverage service, and restaurant management
- Have good personality
- Have service mind and good manners
- Have good communication skills
- Have leadership, motivational, and people skills
CONTACT : K.อร
EMAIL : [email protected]
TEL / LINE : 065-5107584
- Bachelor- s degree in related field
- Minimum of 3 years- experience in related field and 3 years of team management
- Have great understanding about food and beverage service, and restaurant management
- Have good personality
- Have service mind and good manners
- Have good communication skills
- Have leadership, motivational, and people skills
CONTACT : K.อร
EMAIL : [email protected]
TEL / LINE : 065-5107584
Job Details
รายละเอียดงาน
Responsibilities
- Control and manage overall restaurant operations, including food production and delivery, order taking, equipment preparation, and operating cost, to ensure compliance with standards and safety regulations, and satisfy customer needs
- Respond to customer complaints fast and accurately to satisfy customers efficiently
- Manage restaurant- s good image to ensure overall profitability of the restaurant
- Supervise and organize shifts for staffs in restaurant
- Monitor preparation of the kitchen wares, utensils, and other equipment to maintain in good quality and ready for use
- Coordinate with related team and functions, including front and back of the house operations, to provide advice or problem solving about restaurant operations
- Control making summary reports of overall restaurant operations and expenses to propose to the supervisor and improve the performance of staffs
- Control and manage overall restaurant operations, including food production and delivery, order taking, equipment preparation, and operating cost, to ensure compliance with standards and safety regulations, and satisfy customer needs
- Respond to customer complaints fast and accurately to satisfy customers efficiently
- Manage restaurant- s good image to ensure overall profitability of the restaurant
- Supervise and organize shifts for staffs in restaurant
- Monitor preparation of the kitchen wares, utensils, and other equipment to maintain in good quality and ready for use
- Coordinate with related team and functions, including front and back of the house operations, to provide advice or problem solving about restaurant operations
- Control making summary reports of overall restaurant operations and expenses to propose to the supervisor and improve the performance of staffs
Contact
ข้อมูลติดต่อ
- (HR Shared Services Manager)
อาคารเซ็นทรัล สีลม ทาวเวอร์ ชั้น 2 เลขที่ 306 ถนนสีลม แขวงสุริยวงศ์ เขตบางรัก กรุงเทพมหานคร 10500
เว็บไซต์ : www.centralretailcareers.com
อีเมล์ :
เบอร์โทรศัพท์ :
อาคารเซ็นทรัล สีลม ทาวเวอร์ ชั้น 2 เลขที่ 306 ถนนสีลม แขวงสุริยวงศ์ เขตบางรัก กรุงเทพมหานคร 10500
เว็บไซต์ : www.centralretailcareers.com
อีเมล์ :
เบอร์โทรศัพท์ :
ตำแหน่งงานอื่นๆ ของบริษัทนี้