×
Username:
Password:
ลงทะเบียนสำหรับผู้หางานForgot your password?
×
Username:
Password:
ลงทะเบียนสำหรับบริษัทForgot your password?
×
กรุณาเข้าสู่ระบบก่อนใช้งาน หรือกดปุม "สมัครสมาชิก" เพื่อฝากประวัติก่อนสมัครงาน
×

Head Chef, Best Western Nada Don Mueang Airport Hotel (ดอนเมือง)

ตำแหน่งนี้ปิดรับสมัครแล้ว

แนะนำตำแหน่งใกล้เคียง

ดูตำแหน่งงานทั้งหมด

หรือ

ตำแหน่งนี้ปิดรับสมัครแล้ว

ข้อมูลตำแหน่งงาน

ความต้องการพื้นฐาน

การศึกษา

ไม่จำกัดวุฒิ

เพศ

ไม่จำกัด

การจ้างงาน

full-time

คุณสมบัติผู้สมัคร

- At least 3-5 years working experience in the Kitchen department in a Management role.
- Good leadership and coaching skills.
- Age not over 50 years old with good health and good personality.
- Familiarity with the reporting and regulatory requirements.
- Computer literacy and knowledge of relevant software applications is required.

รายละเอียดงาน

Best Western Nada Don Mueang Airport Hotel is currently looking for the following position:

HEAD CHEF

Responsibilities:

-Interviews, hires, evaluates, rewards, and disciplines kitchen personnel as appropriate.
-Orients and trains kitchen personnel in property and department rules, policies, and procedures.
-Trains kitchen personnel in food production principles and practices. Establishes quality standards for all menu items and for food production practices.
-Plans and prices menus. Establishes portion sizes and standards of service for all menu items.
-Schedules kitchen employees in conjunction with business forecasts and predetermined budget. Maintains payroll records
-Trains kitchen personnel in safe operating procedures of all equipment, utensils, and machinery. Establishes maintenance schedules in conjunction with manufacturer's instructions for all equipment. Provides safety training in lifting, carrying, hazardous material control, chemical control, first aid, and CPR.
-Trains kitchen personnel in sanitation practices and establishes cleaning schedules, stock rotation schedules, refrigeration temperature control points, and other sanitary controls.
-Trains kitchen personnel to prepare all food while retaining the maximum amount of desirable nutrients. Trains kitchen personnel to meet special dietary requests, including low-fat, low-sodium, vegetarian, and low-calorie meals.
-Other tasks assigned by management to team members may be allocated or designated to other departments or areas of the hotel for different duties.

สวัสดิการ

- 5 Days Work Week
- Attractive Service Charge
- Vacation Leave
- Public Holidays
- Duty Meals
- Uniforms
- Group Health Insurance

Service Charge

ไม่ข้อมูล

ข้อมูลการติดต่อ

สอบถามข้อมูลที่ John Kongkalai email telephone

BWH Hotels Asia Office

Unit 5A-2, 5th Floor, Gaysorn Centre, Gaysorn Village, 999 Ploenchit Road Lumpini Phatumwan Bangkok, 10330, Thailand www.bestwestern.com
ปิดรับสมัครแล้ว