รายละเอียดตำแหน่ง
Last Updated : 06.03.2024 | Viewers 796
Salary : เงินเดือน |
N/A (THB) |
Types of employees : ประเภทงาน |
Full-time เต็มเวลา |
Area : ปฎิบัติงานที่จังหวัด |
Pathum Thani
|
Education : การศึกษา |
High School Education มัธยมศึกษาตอนปลาย |
Experience : ประสบการณ์การทำงาน |
2 Year (ปี) |
Gender : เพศ |
Male/Female ชาย/หญิง |
Age : อายุ |
Not over 40 years old อายุไม่เกิน 40 ปี |
Unit : จำนวนรับ |
1 อัตรา |
New Graduated : นักศึกษาจบใหม่ |
No ไม่รับพิจารณา |
Foreigner : ชาวต่างชาติ |
No ไม่รับพิจารณา |
Disabled : ผู้พิการ |
No ไม่รับพิจารณา |
Night shift : ตำแหน่งงานกะดึก |
No ไม่ใช่ |
Job Qualifications
ข้อกำหนด
- Minimum 2 years experience in similar position.
- Effective communication and interpersonal skills.
- Diploma Certification in a Culinary discipline preferred.
- Ability to work well under pressure in a fast-paced environment.
- Effective communication and interpersonal skills.
- Diploma Certification in a Culinary discipline preferred.
- Ability to work well under pressure in a fast-paced environment.
Job Details
รายละเอียดงาน
- Assists and supports the head chef in food preparation.
- Prepares the all cold kitchen menu.
- Coordinates banqueting events alongside the banquet manager.
- Enforces safety, health and hygiene standards in the kitchen.
- Ensures that food goes to the customers in a timely manner.
- Full awareness of all menu items, their recipes, methods of production and presentation standards.
- Complete daily checks of all mis-en-place to ensure freshness and quality standards and maintain proper rotation of product in all chillers to minimize wastage/spoilage.
- Follow HACCP guidelines and ensure that staff comply with HACCP guidelines.
- Prepares the all cold kitchen menu.
- Coordinates banqueting events alongside the banquet manager.
- Enforces safety, health and hygiene standards in the kitchen.
- Ensures that food goes to the customers in a timely manner.
- Full awareness of all menu items, their recipes, methods of production and presentation standards.
- Complete daily checks of all mis-en-place to ensure freshness and quality standards and maintain proper rotation of product in all chillers to minimize wastage/spoilage.
- Follow HACCP guidelines and ensure that staff comply with HACCP guidelines.
Welfare
สวัสดิการ
- Salary depend on an experience
- Day Off
- Group Insurance
- Social Security
- Public Holiday
- Annual Leave
- Service Charge
- 2 Meals
- Day Off
- Group Insurance
- Social Security
- Public Holiday
- Annual Leave
- Service Charge
- 2 Meals
ประกาศนี้ปิดรับสมัครเรียบร้อยแล้ว!
ตำแหน่งงานอื่นๆ ของบริษัทนี้
26.04.2024 |
Steward จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน 0 - 10,000 |
|
26.04.2024 |
Room Attendant (พนักงานทำความสะอาดห้องพัก) จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน 0 - 10,000 |
|
26.04.2024 |
Waiter Banquet จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน 0 - 10,000 |
|
26.04.2024 |
Waiter - Pedro Churrascaria and Steakhouse จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน 0 - 10,000 |