รายละเอียดตำแหน่ง
Last Updated : 25.04.2024 | Viewers 631
Salary : เงินเดือน |
20,001 - 25,000 (THB) |
Types of employees : ประเภทงาน |
Full-time เต็มเวลา |
Area : ปฎิบัติงานที่จังหวัด |
Bangkok
|
Education : การศึกษา |
No specific ไม่จำกัดวุฒิ |
Experience : ประสบการณ์การทำงาน |
4 Year (ปี) |
Gender : เพศ |
Male/Female ชาย/หญิง |
Age : อายุ |
Non-Specific ไม่จำกัดอายุ |
Unit : จำนวนรับ |
หลายอัตรา |
New Graduated : นักศึกษาจบใหม่ |
No ไม่รับพิจารณา |
Foreigner : ชาวต่างชาติ |
No ไม่รับพิจารณา |
Disabled : ผู้พิการ |
No ไม่รับพิจารณา |
Night shift : ตำแหน่งงานกะดึก |
No ไม่ใช่ |
Job Qualifications
ข้อกำหนด
Qualifications
- Chef de Partie or higher experience
- Knowledge of product assembly from goods in to despatching product
- Hands on experience of managing and supervising a busy production process and workforce
- Food Hygiene qualification.
- Any other relevant manufacturing qualifications
- Influence and Negotiation
- Organization and analysis
- Attention to detail
- Chef de Partie or higher experience
- Knowledge of product assembly from goods in to despatching product
- Hands on experience of managing and supervising a busy production process and workforce
- Food Hygiene qualification.
- Any other relevant manufacturing qualifications
- Influence and Negotiation
- Organization and analysis
- Attention to detail
Job Details
รายละเอียดงาน
Job Duties
- Responsible for general completion of all daily orders whilst maintaining food quality and food safety levels
- Responsibility for all teams from goods in through to dispatch - ensuring that each area is completing the tasks correctly and being responsible for any issues
- Operating internal Material Replenishment Planning system to generate worksheets and production raw material ordering requirements
- Forecasting weekly usages for certain raw materials
- Organising daily sequence of production runs whilst co-ordinating daily issues
- Maintaining levels of food quality and food safety whilst producing maximum efficiency levels
- Working to tight key performance indicators which measure production efficiency, quality and food standards
- Involvement in product development trials and new product launches
- Ensure health and safety standards are maintained throughout the production process including the correct use of protective equipment
- Organising weekly staff rota- s with supervisors
- Monitoring and controlling staff absence and timekeeping
- Induction of new staff to production areas - co-ordinating training of new staff
- Minimising staff turnover by building relationships with all members of production team
- Deputise for Sous Chef
- Responsible for general completion of all daily orders whilst maintaining food quality and food safety levels
- Responsibility for all teams from goods in through to dispatch - ensuring that each area is completing the tasks correctly and being responsible for any issues
- Operating internal Material Replenishment Planning system to generate worksheets and production raw material ordering requirements
- Forecasting weekly usages for certain raw materials
- Organising daily sequence of production runs whilst co-ordinating daily issues
- Maintaining levels of food quality and food safety whilst producing maximum efficiency levels
- Working to tight key performance indicators which measure production efficiency, quality and food standards
- Involvement in product development trials and new product launches
- Ensure health and safety standards are maintained throughout the production process including the correct use of protective equipment
- Organising weekly staff rota- s with supervisors
- Monitoring and controlling staff absence and timekeeping
- Induction of new staff to production areas - co-ordinating training of new staff
- Minimising staff turnover by building relationships with all members of production team
- Deputise for Sous Chef
Welfare
สวัสดิการ
- Service charge
- Tip Box 2 ครั้ง/เดือน
- กองทุนสำรองเลี้ยงชีพ
- ประกันสังคม
- ประกันสุขภาพปีละ 40,000 บาท
- ประกันชีวิต
- สหกรณ์ออมทรัพย์
- สวัสดิการกู้ยืมธนาคารอาคารสงเคราะห์/ออมสิน/อิสราม
- พักร้อน 6-15 วัน
- ลากิจได้รับเงิน 3 วัน
- ลาป่วย 30 วัน
-นักขัตฤกษ์ 14 วัน
- 1 เดือนหยุด 6 วัน
- และอื่น ๆอีกมาย
สนใจติดต่อคุณผึ้ง 064-5959333 Line : 0645959333 ค้นเบอร์โทร Email : [email protected]
- Tip Box 2 ครั้ง/เดือน
- กองทุนสำรองเลี้ยงชีพ
- ประกันสังคม
- ประกันสุขภาพปีละ 40,000 บาท
- ประกันชีวิต
- สหกรณ์ออมทรัพย์
- สวัสดิการกู้ยืมธนาคารอาคารสงเคราะห์/ออมสิน/อิสราม
- พักร้อน 6-15 วัน
- ลากิจได้รับเงิน 3 วัน
- ลาป่วย 30 วัน
-นักขัตฤกษ์ 14 วัน
- 1 เดือนหยุด 6 วัน
- และอื่น ๆอีกมาย
สนใจติดต่อคุณผึ้ง 064-5959333 Line : 0645959333 ค้นเบอร์โทร Email : [email protected]
Contact
ข้อมูลติดต่อ
- (HR Shared Services Manager)
อาคารเซ็นทรัล สีลม ทาวเวอร์ ชั้น 2 เลขที่ 306 ถนนสีลม แขวงสุริยวงศ์ เขตบางรัก กรุงเทพมหานคร 10500
เว็บไซต์ : www.centralretailcareers.com
อีเมล์ :
เบอร์โทรศัพท์ :
อาคารเซ็นทรัล สีลม ทาวเวอร์ ชั้น 2 เลขที่ 306 ถนนสีลม แขวงสุริยวงศ์ เขตบางรัก กรุงเทพมหานคร 10500
เว็บไซต์ : www.centralretailcareers.com
อีเมล์ :
เบอร์โทรศัพท์ :
ตำแหน่งงานอื่นๆ ของบริษัทนี้