ตำแหน่งนี้ปิดรับสมัครแล้ว
หรือ
ปริญญาตรี
ไม่จำกัด
full-time
Knowledge and Experience
? Diploma in Hospitality Management/Food & Beverage preferred
? Additional certification(s) in Food & Beverage will be an advantage
? Experienced in all aspects of banquet service, especially in local function styles
? Minimum 2 years of relevant experience in a similar capacity with proven records in delivering banquet operating results
? Excellent reading, writing and oral proficiency in English language
? Ability to speak other languages and basic understanding of local languages will be an advantage
? Good working knowledge of MS Excel, Word, & PowerPoint
? High degree of professionalism with sound human resources management and business acumen capabilities
Competencies
? Strong leadership, interpersonal and training skills
? Good communication and customer contact skills
? Results and service oriented with an eye for details
? Ability to multi-task, work well in stressful & high-pressure situations
? A team player & builder
? A motivator & self-starter
? Well-presented and professionally groomed at all times
RESPONSIBILITIES & MEANS
? To brief personnel on preparations, service and content of menu items; to coordinate with F&B Kitchen on daily or monthly specials and promotions
? To ensure all necessary arrangement and preparation are made for normal and special events, to coordinate activities with Housekeeping, Engineering and other departments.
.
? To monitor and direct service flow in the restaurant
? To welcome and seat guests and present menu with suggestion to specials
? duties common to all supervisors and other duties as may assigned
สวัสดิการ
ค่าบริการ
อาหารฟรีทุกมื้อปฏิบัติงาน
ชุดยูนิฟอร์มพร้อมซักรีด
ประกันกลุ่มอุบัติเหตุ
วันหยุดพักร้อน 8-10 วัน/ปี
วันหยุดนักขัตฤกษณ์ 15 วัน/ปี
โบนัสและการปรับเงินเดือนประจำปี
ตรวจสุขภาพประจำปี
โอกาสเรียนรู้ พัฒนาตนเอง และเติบโตไปกับองค์กร
Novotel Marina Sriracha & Koh Si Chang
339 ถนนเจิมจอมพล ตำบลศรีราชา อำเภอศรีราชา จังหวัดชลบุรี 20110 https://novotelsriracha.com/