×
Username:
Password:
ลงทะเบียนสำหรับผู้หางานForgot your password?
×
Username:
Password:
ลงทะเบียนสำหรับบริษัทForgot your password?
×
กรุณาเข้าสู่ระบบก่อนใช้งาน หรือกดปุม "สมัครสมาชิก" เพื่อฝากประวัติก่อนสมัครงาน
×

Head Chef

Posted on : September 16, 2025 Views : 74
image

เงินเดือน (บาท)

N/A

image

ประสบการณ์

5 ปี

image

อายุ

อายุไม่เกิน 50 ปี

image

สถานที่ทำงาน

กรุงเทพ

เขตพระนคร

ข้อมูลตำแหน่งงาน

ความต้องการพื้นฐาน

การศึกษา

ปริญญาตรี

เพศ

ไม่จำกัด

การจ้างงาน

full-time

คุณสมบัติผู้สมัคร

Your Experience and Skills Include
- Male or Female, aged 30 years or above.
- Minimum of 3-5 years' experience as a Head Chef or Sous Chef.
- Strong knowledge of kitchen management and food cost control.
- Creative in menu development and culinary innovation.
- Excellent leadership, team management, and communication skills.
- Sound knowledge of hygiene regulations and food safety standards.
- Ability to work effectively as part of a team and under pressure.

รายละเอียดงาน

Job Responsibilities
- Plan, supervise, and manage the overall kitchen operations.
- Create, develop, and improve menus to meet the restaurant/hotel?s standards.
- Ensure food quality, taste, hygiene, and presentation.
- Control food cost and manage inventory efficiently.
- Schedule shifts and provide training for kitchen staff.
- Coordinate with the purchasing department for ingredients and necessary supplies.
- Maintain cleanliness, hygiene, and kitchen safety standards in compliance with regulations.
- Handle problems and maintain service quality.

สวัสดิการ

- Service charge (minimum THB 5,000)
- Work 5 days a week
- Uniform provided
- Duty meals
- Annual leave
- Public holidays
- Group insurance
- Social security
- Attractive base salary

Service Charge

ไม่ข้อมูล

ข้อมูลการติดต่อ

สอบถามข้อมูลที่ HR Department email telephone

The Gravitique Hotel Khaosan

19 Tani Road, Talat Yot, Phra Nakorn, Bangkok, 10200 Thailand thegravitiquehotel.com