×
Username:
Password:
ลงทะเบียนสำหรับผู้หางานForgot your password?
×
Username:
Password:
ลงทะเบียนสำหรับบริษัทForgot your password?
×
กรุณาเข้าสู่ระบบก่อนใช้งาน หรือกดปุม "สมัครสมาชิก" เพื่อฝากประวัติก่อนสมัครงาน
×

Demi-Chef (สัญญาจ้าง)

Posted on : December 03, 2025 Views : 73

เงินเดือน (บาท)

N/A

ประสบการณ์

2 ปี

อายุ

อายุไม่เกิน 40 ปี

สถานที่ทำงาน

กรุงเทพ

เขตบางนา

ข้อมูลตำแหน่งงาน

ความต้องการพื้นฐาน

การศึกษา

ไม่จำกัดวุฒิ

เพศ

ไม่จำกัด

การจ้างงาน

full-time

คุณสมบัติผู้สมัคร

Culinary education or relevant culinary certification is preferred.

Passion for food and strong desire to learn and develop culinary skills.

Basic knowledge of cooking techniques and food safety standards.

Ability to work in a fast-paced kitchen environment and handle multiple tasks efficiently.

Strong teamwork and commitment skills.

Willingness to work flexibly hours, including evenings and weekends.

รายละเอียดงาน

Food Preparation: assist in the preparation of ingredients and mise en place for daily and special events. Follow recipes and portion control guidelines under the supervision of senior staff. Maintain a clean and organized workplace including proper storage of ingredients.

Cooking and Plating: execute basic cooking techniques such as sauteing, grilling and roasting to prepare dishes. Plate and present dishes in an attractive and visually appealing manner ensuring consistency and attention to detail.

Quality control: assist in ensuring that all dishes meet the established standards of taste, quality, and presentation. Notify senior kitchen staff of any discrepancies or quality issues.

Communication and collaboration, maintain open and effective communication with the service team to relay order status and manage guest?s expectations.?

Food safety and hygiene regulations, always adhere to food safety and hygiene regulations, ensuring a clean and organized working environment.?

Safety and Hygiene: adhere to strict food safety and sanitation standards, maintaining a clean and hygienic kitchen environment. Handle kitchen equipment and utensils with care following safety protocols.

Inventory and stock management: assist with inventory control including monitoring stock levels, rotating ingredients, and notifying superiors of stocking needs. Help in receiving and storing food and supply deliveries notifications superiors of restocking needs.

Training: Participate in training as assigned. And apply the knowledge gained from training to work and can pass it on to co-workers.

สวัสดิการ

อาหารพนักงาน วันละ2มื้อ

Service Charge

ไม่ข้อมูล

ข้อมูลการติดต่อ

สอบถามข้อมูลที่ Taweeporn Napom email telephone

The Aspen Tree The Forestias

บริษัท รอยัล แอสเพน เอ็มคิวดีซี ทาวน์ จำกัด 695 หมู่ที่ 12 ตำบลบางแก้ว อำเภอบางพลี จังหวัดสมุทรปราการ 10540 https://mqdc.com/aspentree/wellness-info/health#
แนะนำตำแหน่งงาน