ตำแหน่งนี้ปิดรับสมัครแล้ว
หรือ
ปริญญาตรี
ไม่จำกัด
full-time
ชายหรือหญิง สัญชาติไทย
สื่อสารภาษาอังกฤษได้
บุคลิกดี ยิ้มแย้ม มีใจรักการบริการ
มีประสบการณ์จะพิจารณาเป็นพิเศษ
GENERAL MISSION
Responsible for overall supervision, planning, control and coordination of all activities of personnel engaged in serving food and beverages in the coffeehouse.
KEY RESPONSIBILITIES
Ensure proper coordination with kitchen and bar on daily or monthly specials and promotions: possesses sound knowledge of food & beverage, up selling and availability of menu items.
Performs duties common to all supervisor and other duties as may be assigned.
LEADERSHIP
Responsible for staff scheduling and payroll cost to ensure adequate coverage according to established practices and maximize on labor potential; Plans work assignments based on room occupancy forecast, Event orders group meal arrangements and VIP list. Adjust schedules to meet emergencies, coordinates with other managers regarding emergency staffing.
Maintains proper records of Sales, guest complaints, solutions and all concerns pertaining to personnel or equipment in appropriate logbooks for reference.
Maintains established par stock for operating supplies to ensure smooth operation.
Make frequent suggestions to Management in reference to improvement of general operation, F&B promotions, cost control and profitability.
Establishes control procedures for reconciliation of Cashiering before and after service.
เงินเดือนประจำและเซอร์วิสชาร์จ
ประกันชีวิตและประกันสุขภาพ
วันหยุดประจำสัปดาห์ วันหยุดนักขัตฤกษ์ และพักร้อนประจำปี
กองทุนสำรองเลี้ยงชีพ
สวัสดิการอาหาร
Novotel Bangkok Platinum Hotel
220 Novotel Bangkok Platinum Hotel Phetchaburi Road,Rajchatevi www.novotelbangkokplatinum.com