×
Username:
Password:
ลงทะเบียนสำหรับผู้หางานForgot your password?
×
Username:
Password:
ลงทะเบียนสำหรับบริษัทForgot your password?
×
กรุณาเข้าสู่ระบบก่อนใช้งาน หรือกดปุม "สมัครสมาชิก" เพื่อฝากประวัติก่อนสมัครงาน
×

Chef de Cuisine - All Day Dining

ตำแหน่งนี้ปิดรับสมัครแล้ว

แนะนำตำแหน่งใกล้เคียง

ดูตำแหน่งงานทั้งหมด

หรือ

ตำแหน่งนี้ปิดรับสมัครแล้ว

ข้อมูลตำแหน่งงาน

ความต้องการพื้นฐาน

การศึกษา

ปริญญาตรี

เพศ

ไม่จำกัด

การจ้างงาน

full-time

คุณสมบัติผู้สมัคร

ไม่ระบุ

รายละเอียดงาน

In cooperation with the Executive Chef, within the limits of established policies, procedure and F/B recipes oversee and direct all aspects of Kitchens operation and the Staff. Also, ensuring operating costs are minimized.
MAIN DUTIES & TASK LISTS
? Supervise the function of all kitchen employees, facilities and costs, hence contributes to maximizing the overall Food & Beverage department profit.
? Control and analyse on an on-going basis the following:
? Quality levels of production and presentation.
? Guest satisfaction.
? Merchandising and Marketing.
? Operating food cost.
? Cleanliness, sanitation, hygiene.
? Responsible for the preparation of menus under the direct supervision of the Executive Chef, taking into consideration of the following: -
o Local requirements
o Market needs
o Competition
o Trends
o Potential costs
o Availability of food products
o Merchandising and promotion
o Inspects, when requested by Exe.Chef, perishable food items received for quality control.
o Passes on to the Exe.Chef his daily market list requirements.

สวัสดิการ

-

Service Charge

เมษายน 2025 image
11,400.00 บาท
มีนาคม 2025
image
15,700.00 บาท
กุมภาพันธ์ 2025
image
16,600.00 บาท

ข้อมูลการติดต่อ

สอบถามข้อมูลที่ Pongtep Dentee email telephone

SO/ Bangkok

2 North Sathorn Road, Bangrak, Bangkok, 10500 www.facebook.com/sobangkokth
ปิดรับสมัครแล้ว