ตำแหน่งนี้ปิดรับสมัครแล้ว
หรือ
ไม่จำกัดวุฒิ
ไม่จำกัด
full-time
Qualification :-
- Thai Nationality
- At least 5 years of experience in Sous Chef or Outlet Chef Role
- Computer literate
- Know how to cook Italian food
- Good in English
Responsibility
- Control staff attendance
- Control daily checklist
- Control 'purchase order"
- Control deliveries in
- Fill in weekly spoilage form
- Call dishes
- Control dishes out
- Ensure recipe standard
- Control stewarding
- Report defect
- Fill up Restaurant "out of order" board
- เงินเดือน+Service Charge+เบี้ยเลี้ยง+ทิป
- เบี้ยขยันประจำเดือน
- เครื่องแบบพนักงาน
- ปรับเงินเดือน เลื่อนตำแหน่ง และโบนัสประจำปี
- วันหยุดประจำปี ลากิจ ลาพักร้อน
- กองทุนสำรองเลี้ยงชีพ
- ประกันสุขภาพและอุบัติเหตุ
- ประกันสังคม
ไม่ข้อมูล
Wine Connection Thailand
90/9, Sathornthani 1 Building, 6 floor, Sathorn Nuea Road, Silom, Bangrak, Bangkok Thailand 10500 www.wineconnection.com