ตำแหน่งนี้ปิดรับสมัครแล้ว
หรือ
ไม่จำกัดวุฒิ
ไม่จำกัด
full-time
- สื่อสารภาษาอังกฤษได้
- มีความคิดสร้างสรรค์
- สามารถคิดสูตรหรือปรับเปลี่ยนสูตรอาหารได้
- ทำงานอาทิตย์ละ 6 วัน
ยื่นใบสมัครด้วยตนเอง ได้ที่
ศูนย์การค้า ดิ เอ็มโพเรี่ยม ฝ่ายบุคคล ชั้น 2 อาคาร B วันจันทร์-ศุกร์ เวลา 09.00-16.00 น.
Tel.092-2465696 คุณ อั้ม / คุณ อุ๊
Demi chef
Main Duties & Responsibilities
? Maintains good quality products and presentations according to Escape standard by using recipes and records.
? Follow up the usage of food production charts.
? Maintains and responsible for the completion of the control report ( i.e.) temperature checklist cleaning schedule, work order, etc.
? Maintains food safety and protection, to include dating, proper storage and rotation, etc.
? Assists employees to complete the job assignment in a safe and professional manner.
? Assist in maintaining clean and sanitized food preparation areas.
? Ensure commis chefs follow all job safety regulations and all hazards are reported to Exec Sous Chef.
? Prepares and supervises daily mise-en-place according to established checklists and cover forecasts.
? Perform any reasonable request made of management which is not life threatening or against the law.
? Management reserves the right to make changes to this job description at its sole discretion and without advance notice.
? Liaises closely with the pass to ensure all orders for one table go out at the same time.
Chef de Partie
Main Duties & Responsibilities
? Keeps the kitchen area clean.
? Maintains food preparation according to recipes and plate presentation standards.
? Knows how to operate equipment belonging to the kitchen area.
? Maintains all operating items at established par stock level.
? In-charge of storage of all materials as well checking newly received goods.
? Assists with preparing rosters as required.
? Enforces and maintains at the highest possible level the equipment cleanliness and repairs of the kitchen area.
? Assists with controlling the food cost by following standard portioning and portion control.
? Prepares and supervises daily mise-en-place according to established checklists and cover forecasts.
? Ensures that all fridges are kept at ideal temperatures and ensure appropriate action is taken in case of breakdown.
? Takes charge and coordinates production in the kitchen assigned during service.
สมัครและสอบถามข้อมูลเพิ่มเติม
คุณประณิธิ โทร 02-310-2357 หรือส่ง Resume มาได้ที่ E-mail : [email protected]
- ค่ารักษาพยาบาลตนเอง คู่สมรส/บุตร
- วันหยุดพักร้อน,วันลาต่างๆ
- ค่าเดินทาง
- ส่วนลดซื้อสินค้า
- โบนัส
- ประกันสังคม
- กองทุนสำรองเลี้ยงชีพ
- กองทุนเงินทดแทน
- ปรับเงินประจำปี
- สวัสดิการอื่นๆ อีกมากมาย
ไม่ข้อมูล
The Mall Group - Entertainment
622 ถ.สุขุมวิท แขวงคลองตัน เขตคลองเตย กรุงเทพมหานคร 10110 (BTS พร้อมพงษ์) www.themallgroup.com