รายละเอียดตำแหน่ง
Last Updated : 06.05.2015 | Viewers 582
Salary : เงินเดือน |
30,001 - 40,000 (THB) |
Types of employees : ประเภทงาน |
Full-time เต็มเวลา |
Area : ปฎิบัติงานที่จังหวัด |
Rawai Beach
|
Education : การศึกษา |
Bachelor's Degree ปริญญาตรี |
Experience : ประสบการณ์การทำงาน |
3 Year (ปี) |
Gender : เพศ |
Male/Female ชาย/หญิง |
Age : อายุ |
Non-Specific ไม่จำกัดอายุ |
Unit : จำนวนรับ |
1 อัตรา |
New Graduated : นักศึกษาจบใหม่ |
No ไม่รับพิจารณา |
Foreigner : ชาวต่างชาติ |
No ไม่รับพิจารณา |
Disabled : ผู้พิการ |
No ไม่รับพิจารณา |
Night shift : ตำแหน่งงานกะดึก |
No ไม่ใช่ |
Job Qualifications
ข้อกำหนด
Be able to communicate in English
Good management skills
Good management skills
Job Details
รายละเอียดงาน
To control physically, the receiving, storeroom and production areas for proper and adequate food and beverage handling and presentation.
To supervise the receiving, storing and issuing procedures and supervises storeroom and personnel and premises for proper recording, storing, inventory turnover, issuing checks for proper inventory rotation avoiding waste and pilferage.
To report total food & beverage cost percentage on daily basis, to make food cost and beverage reports and beverage cost report, to take bar inventory, and controls potentials.
To make the cost control report, on monthly basis, including the monthly food cost report, monthly beverage cost report, slow moving items, resume of sold items in the various restaurants, comparative per unit purchasing price of food and beverage items, monthly store room condition, monthly food and beverage re-conciliation.
To record, on daily basis, food and beverage movements in costs.
To supervise the receiving, storing and issuing procedures and supervises storeroom and personnel and premises for proper recording, storing, inventory turnover, issuing checks for proper inventory rotation avoiding waste and pilferage.
To report total food & beverage cost percentage on daily basis, to make food cost and beverage reports and beverage cost report, to take bar inventory, and controls potentials.
To make the cost control report, on monthly basis, including the monthly food cost report, monthly beverage cost report, slow moving items, resume of sold items in the various restaurants, comparative per unit purchasing price of food and beverage items, monthly store room condition, monthly food and beverage re-conciliation.
To record, on daily basis, food and beverage movements in costs.
Welfare
สวัสดิการ
2 weekly day-off
provident fund
group insurance (OPD, Dental)
provident fund
group insurance (OPD, Dental)
ประกาศนี้ปิดรับสมัครเรียบร้อยแล้ว!
ตำแหน่งงานอื่นๆ ของบริษัทนี้
--- ไม่มีประกาศ --- |