รายละเอียดตำแหน่ง
Last Updated : 02.11.2016 | Viewers 538
Salary : เงินเดือน |
N/A (THB) |
Types of employees : ประเภทงาน |
Full-time เต็มเวลา |
Area : ปฎิบัติงานที่จังหวัด |
Bangkok
|
Education : การศึกษา |
Bachelor's Degree ปริญญาตรี |
Experience : ประสบการณ์การทำงาน |
7 Year (ปี) |
Gender : เพศ |
Male/Female ชาย/หญิง |
Age : อายุ |
Non-Specific ไม่จำกัดอายุ |
Unit : จำนวนรับ |
1 อัตรา |
New Graduated : นักศึกษาจบใหม่ |
No ไม่รับพิจารณา |
Foreigner : ชาวต่างชาติ |
No ไม่รับพิจารณา |
Disabled : ผู้พิการ |
No ไม่รับพิจารณา |
Night shift : ตำแหน่งงานกะดึก |
No ไม่ใช่ |
Job Details
รายละเอียดงาน
- To plan and select suppliers taking into account various factors such as corporate policy, quality approval, level of service and pricing to meet statutory, legal and internal requirements.
- To consider business needs, seasonal trends, external & internal factors while planning.
- To be fully accountable for the quality of all items purchased
- To assist in the development of the hotel- s Business plan and to produce a Action Plans
- Monitor all plans, forecasts and targets and submit adjustments for approval as required.
- To conduct regular surveys in order to evaluate the price and quality fluctuations in the market
- To collect sample and quotations from local market
- To forecast demands based on occupancy
- To monitor factors which are likely to affect budgets and implement procedures to reduce cost/ expenditure
- Plan ordering of stock items according to the established minimum/ maximum and reorder levels in liaison stores
- To organize a smooth delivery of items
- To ensure that all deliveries are monitor eg. Perishable items & Frozen & Canned
- To consider business needs, seasonal trends, external & internal factors while planning.
- To be fully accountable for the quality of all items purchased
- To assist in the development of the hotel- s Business plan and to produce a Action Plans
- Monitor all plans, forecasts and targets and submit adjustments for approval as required.
- To conduct regular surveys in order to evaluate the price and quality fluctuations in the market
- To collect sample and quotations from local market
- To forecast demands based on occupancy
- To monitor factors which are likely to affect budgets and implement procedures to reduce cost/ expenditure
- Plan ordering of stock items according to the established minimum/ maximum and reorder levels in liaison stores
- To organize a smooth delivery of items
- To ensure that all deliveries are monitor eg. Perishable items & Frozen & Canned
ประกาศนี้ปิดรับสมัครเรียบร้อยแล้ว!
ตำแหน่งงานอื่นๆ ของบริษัทนี้
19.04.2024 |
Chef de Partie - Staff Canteen [Casual] จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A |
|
18.04.2024 |
Chef de Partie - Staff Canteen จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A |
|
17.04.2024 |
Bartender (บาร์เทนเดอร์) จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน 10,001 - 15,000 |
|
17.04.2024 |
นักศึกษาฝึกงาน (Trainee) จำนวน 8 อัตรา | เงินเดือน N/A |
|
09.04.2024 |
Waiter/Waitress (Casual) จำนวน 2 อัตรา | เงินเดือน 10,001 - 15,000 |