×
×
×
×
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
รายละเอียดตำแหน่ง
Last Updated : 01.10.2018 | Viewers 1,891
Salary :
เงินเดือน
N/A (THB)
Types of employees :
ประเภทงาน
Full-time
เต็มเวลา
Area :
ปฎิบัติงานที่จังหวัด

Koh Samui
เกาะสมุย

Education :
การศึกษา
Bachelor's Degree
ปริญญาตรี
Experience :
ประสบการณ์การทำงาน
3 Year (ปี)
Gender :
เพศ
Male/Female
ชาย/หญิง
Age :
อายุ
Not over 40 years old
อายุไม่เกิน 40 ปี
Unit :
จำนวนรับ
1 อัตรา
New Graduated :
นักศึกษาจบใหม่
No
ไม่รับพิจารณา
Foreigner :
ชาวต่างชาติ
Yes
รับพิจารณา
Disabled :
ผู้พิการ
No
ไม่รับพิจารณา
Night shift :
ตำแหน่งงานกะดึก
No
ไม่ใช่
Job Qualifications
ข้อกำหนด
1. At least Bachelor degree in any field
2. At least 3 years- experience in international hotels with evidenced tracked record of achievements
3. Strong in inter-personality, leadership, and creative skill
4. Proficiency in English and computer literate
5. Good public speaking skill (track record of presentation or public speaking training course)
6. Strong in driving results and people management and development Note: This job description can be modified, as business demands require without prior notice.
Job Details
รายละเอียดงาน
Job Descriptions:
Basic Function: Administer the entire food & beverage operation in such a manner as to bring into effect the superior product and service expected for our guests in accordance with policies and procedures adopted by the hostel.

Duties and responsibilities:
1. Directly responsible for restaurant, culinary and events areas, ensuring a smooth running, profitable operations within the framework of the hostel.
2. Responsible to maintain the overall welfare of our employees by providing them with the training and resources to take care of our guests.
3. Develop and enforce standards, policies and procedures in the food service, restaurants and beverage areas.
4. Develop, monitor and take corrective action of annual operating budget, via controllable costs, progress reports, P&L statement and etc.
5. Attain high sanitation standards throughout the food and beverage operation by enforcing Company Sanitation Checklist.
6. Establish and maintain positive two-way communications with related departments.
7. Support managers with an effective training program to make them aware of the expectations and responsibilities that their position entails.
8. Identify and solve problems in a timely fashion.
9. Delegate authority and responsibility to managers in a way that the entire food and beverage operation runs smoothly.
10. Appraise Supervisors/employees performance and use effective coaching and counseling for positive improvement.
11. Hire, develop and retain quality Supervisors/employees.
12. Schedule manning consistent with volume of business and needs.
13. Administer management personal action movement and payroll.
14. To ensure the awareness and enforcement of all company SOPs & hostel SOP.
15. Ensure that all legal aspects are being fulfilled in regards to control of liquor, beer and wine, sanitation and safety.
16. Ensure all Supervisor and employees follow all job safety regulations and all hazards are reported to concerned departments.
17. To ensure that departments conduct an effective monthly employee meeting with minutes and forwarded to the Operation Manager.
18. To ensure that departments are responsible for asset management of all outlet property and facilities.
19. To ensure that departments conduct a maintenance inspection on a monthly basis.
20. To respond to guest inquiries or concerns within 24 hours in what is deemed the appropriate manner.
21. Perform any reasonable request made of management which is not life threatening or against the law.
22. Management reserves the right to make changes to this job description at its sole discretion and without advance notice.
23. Above all, to lead by example through a hands-on approach to motivate our employee to excel.
24. Perform other duties as assigned by supervisor.
Welfare
สวัสดิการ
- วันหยุด 2 วัน/สัปดาห์ (หรือตามตารางการทำงาน)
- การันตีเซอร์วิสชาร์จ 4,000 บาท
- เงินช่วยค่าเช่าบ้านทุกตำแหน่ง 1,000 บาท
- เงินอินเซนทีฟ (ตามเงื่อนไขที่บริษัทกำหนด)
- วันหยุดนักขัตฤกษ์ปีละ 16 วัน (สำหรับปี 2018)
- สิทธิ์ลาพักร้อน 10 - 15 วัน (ขึ้นตามอายุงาน) ใช้ได้ทันทีหลังผ่านทดลองงาน
- สิทธิ์ลากิจ 7 วัน/ปี
- ประกันภัยกลุ่ม(ประกันสุขภาพ ประกันอุบัติเหตุ และประกันชีวิต)
- กองทุนสำรองเลี้ยงชีพ
- ตรวจสุขภาพประจำปี
- ห้องพักราคาพิเศษสำหรับพนักงาน เพื่อน และ ครอบครัวทั้งหลับดีในประเทศไทย ณ กรุงเทพ ภูเก็ต และ สมุย, เสียมราฐ (กัมพูชา), มากาติ (ฟิลิปปินส์)
ประกาศนี้ปิดรับสมัครเรียบร้อยแล้ว!

ตำแหน่งงานอื่นๆ ของบริษัทนี้
--- ไม่มีประกาศ ---
บริษัทใช้คุกกี้เพื่อเพิ่มประสบการณ์และความพึงพอใจในการใช้งานเว็บไซต์ ให้สามารถเข้าถึงง่าย สะดวกในการใช้งาน และมีประสิทธิภาพยิ่งขึ้น การกด “ยอมรับ” ถือว่าท่านได้อนุญาตให้เราใช้คุกกี้ ตามนโยบายคุกกี้ของบริษัท อ่านเพิ่มเติม ยินยอม ปิด