ตำแหน่งนี้ปิดรับสมัครแล้ว
หรือ
ไม่จำกัดวุฒิ
ไม่จำกัด
full-time
ไม่ระบุ
Assists the Executive Chef in maintaining the quality food. Assists in planning, directing, controlling, coordinating and participating in the activities of all personnel engaged in cooking and food preparation.
Responsible for the day to day smooth running of the main hot kitchen trains and guides the staff to do their best at all the times Keeps excellent relations with all Banquet and Outlet managers.
Shows hiself or herself to be a good example of a Chief and a good leader with very good job knowledge and a good conduct and positive attitude in general.
ผลประโยชน์ ของพนักงาน
1. กองทุนเลี้ยงชีพ
2. ประกันสังคม
3. วันหยุด 8 วัน ต่อเดือน
4. ได้สิทธิพักร้อน 7 วันขึ้นไป ตามอายุงาน
5. วันนักขัตฤกษ์ 14 วัน
6. วันเกิดรับวันหยุดเพิ่มอีก 1 วัน
7. รางวัลพนักงานดีเด่นประจำเดือน รับ 3,000 บาท วันหยุดเพิ่มอีก 1 วัน
8. รางวัลพนักงานยิ้มจากใจ หยุด 1 วัน I
9. ทัศนาจร ประจำปี
10. งานเลี้ยงพนักงานประจำปี
11. งานเลี้ยงพนักงานดีเด่นประจำปี
12. เงินเดือนขึ้นประจำปี
13. ตรวจสุขภาพประจำปี
14. สำรวจความคิดเห็นพนักงาน Team Member Pulse Survey
15. อาหาร 3 มื้อ
16. เครื่องแบบพนักงาน
17. เงินบำรุงพนักงานในเหตุฉุกเฉิน ( ถึงแก่กรรม และ เหตุทางธรรมชาติ น้ำท่วม หรือ ไฟไหม้ )
18. มีการอบรม ทั้งภายใน และ ภายนอก สถานที่
19. การฝึกอบรม ระงับอัคคีภัย ประจำปี
20. การปฐมพยาบาล การทำ CPR เบื้องต้น
21. CSR เพื่อชุมชน ปีละ 4 ครั้ง
Boulevard Hotel Bangkok
2 Sukhumvit Soi 5 Klongteoynua, Wattana District , Bangkok 10110 www.boulevardbangkok.com