×
×
×
×
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
รายละเอียดตำแหน่ง
Last Updated : 21.11.2019 | Viewers 987
Salary :
เงินเดือน
15,001 - 20,000 (THB)
Types of employees :
ประเภทงาน
Full-time
เต็มเวลา
Area :
ปฎิบัติงานที่จังหวัด

Bangkok
กรุงเทพ [เขตจตุจักร]

Education :
การศึกษา
No specific
ไม่จำกัดวุฒิ
Experience :
ประสบการณ์การทำงาน
1 Year (ปี)
Gender :
เพศ
Male/Female
ชาย/หญิง
Age :
อายุ
Not over 35 years old
อายุไม่เกิน 35 ปี
Unit :
จำนวนรับ
3 อัตรา
New Graduated :
นักศึกษาจบใหม่
No
ไม่รับพิจารณา
Foreigner :
ชาวต่างชาติ
No
ไม่รับพิจารณา
Disabled :
ผู้พิการ
No
ไม่รับพิจารณา
Night shift :
ตำแหน่งงานกะดึก
No
ไม่ใช่
Job Qualifications
ข้อกำหนด
- Male or Female, Thai nationality not over 35 years old
- Has experience in the same position at least 1 year.
- Has interpersonal skills
- Able to speak English
Job Details
รายละเอียดงาน
BASIC FUNCTION

Ensure that each guest is greeted and served promptly in accordance with the Hotel policies.

Duties and Responsibilities:

1. Responsible for supervising the staff assigned to him/her in restaurant.
2. To run courteous and efficient service operations.
3. To supervise the service rendered to clients and make sure that it reaches high standard and in accordance with the Management- s instructions.
4. To strive to increase sales and push the sales of the restaurant- s stagnant menu items.

5. To cooperate with the Kitchen and Beverage staff in order to obtain a fine presentation of food and beverage. To revert unnecessary delay of service.
6. To make sure that all drinks and food dishes are in accordance with restaurant menu and list, properly presented, hot/iced at appropriate temperature, as per logical conclusion, before being served.
7. To ensure that the staff serve food and beverage correctly to satisfy the guests.
8. Receive the guests by giving a warm, friendly greeting and accompanying the guest to the table.
9. To check the daily restaurant preparation, laying of tables, cleanliness and the availability of chinaware, crockery, cutlery and glasses
10. Adhere to food and beverage hygienic regulations.
11. To make requisitions, obtain authorisation and delivery of correct items needed for his outlet.
12. To perform all assigned duties in an efficient and technically correct manner follow the Management policy, house rules and regulations, orders or superiors, adhere to procedures of the training manual and achieving a high standard leading to total guest satisfaction.
Welfare
สวัสดิการ
- Service Charge
ประกาศนี้ปิดรับสมัครเรียบร้อยแล้ว!

ตำแหน่งงานอื่นๆ ของบริษัทนี้
--- ไม่มีประกาศ ---
บริษัทใช้คุกกี้เพื่อเพิ่มประสบการณ์และความพึงพอใจในการใช้งานเว็บไซต์ ให้สามารถเข้าถึงง่าย สะดวกในการใช้งาน และมีประสิทธิภาพยิ่งขึ้น การกด “ยอมรับ” ถือว่าท่านได้อนุญาตให้เราใช้คุกกี้ ตามนโยบายคุกกี้ของบริษัท อ่านเพิ่มเติม ยินยอม ปิด