ตำแหน่งนี้ปิดรับสมัครแล้ว
หรือ
ไม่จำกัดวุฒิ
ชาย
full-time
? Completed apprenticeship with diploma.
? 6 years minimum experience in a 5 star International Deluxe Hotel, Minimum of 2 years as Sous Chef
? Should be pleasant in appearance and personality.
? Must possess a basic English level.
? Must show flexibility and willingness to work.
Responsible for supervision, control and coordination of the day to day preparation and production of hot and cold basic food items for the kitchen. Ensures that the product produced is of the highest quality and this is continually achieved.
- 2 Days off per week
- Public Holiday / Vacation
- Uniform
- Social Security
- Medical Insurance
- Life Insurance
- Provident Fund
- Annual Physical Check up
โรงแรมพูลแมน กรุงเทพ แกรนด์ สุขุมวิท
บริษัท ฟีน่า เอ็ซเทท จำกัด เลขที่ 30 ถ.สุขุมวิท 21 (อโศก) แขวงคลองเตยเหนือ เขตวัฒนา กรุงเทพฯ 10110