×
×
×
×
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
รายละเอียดตำแหน่ง
Last Updated : 30.07.2019 | Viewers 1,228
Salary :
เงินเดือน
40,001 - 50,000 (THB)
Types of employees :
ประเภทงาน
Full-time
เต็มเวลา
Area :
ปฎิบัติงานที่จังหวัด

Nakhon Pathom
นครปฐม

Education :
การศึกษา
High School Education
มัธยมศึกษาตอนปลาย
Experience :
ประสบการณ์การทำงาน
6 Year (ปี)
Gender :
เพศ
Male/Female
ชาย/หญิง
Age :
อายุ
Not over 40 years old
อายุไม่เกิน 40 ปี
Unit :
จำนวนรับ
1 อัตรา
New Graduated :
นักศึกษาจบใหม่
No
ไม่รับพิจารณา
Foreigner :
ชาวต่างชาติ
No
ไม่รับพิจารณา
Disabled :
ผู้พิการ
No
ไม่รับพิจารณา
Night shift :
ตำแหน่งงานกะดึก
No
ไม่ใช่
Job Qualifications
ข้อกำหนด
คุณสมบัติของผู้สมัคร
- ต้องการสัญชาติไทย
- อายุไม่เกิน 45 ปี
- มีประสบการณ์อย่างน้อย 5 ปีในการจัดการและบทบาทความเป็นผู้นำ
- มีประสบการณ์ระดับนานาชาติอย่างน้อย 6 ปีสำหรับอาหารยุโรปและเอเชียการจัดเลี้ยงและทุกแง่มุมในครัว
- สามารถสื่อสารภาษาอังกฤษอ่านเขียนและพูดได้ดี
- สามารถใช้คอมพิวเตอร์ Word, excel และ power ได้ดี
- บุคลิกภาพดีมีการสื่อสารที่ดีเยี่ยมและมีใจรักการบริการ
- ความเป็นผู้นำที่แข็งแกร่งแรงจูงใจในการโค้ชการประสานงานระหว่างบุคคลและการประสานงานทักษะการแก้ปัญหาที่ดีและทักษะการจัดการความขัดแย้ง
Job Details
รายละเอียดงาน
B. Operational Responsibilities

1. Assists the Chef de cuisine in supervising the functioning of all kitchen employees, facilities and costs to ensure maximum Food and Beverage department profit is achieved.
Assisting chef de cuisine to prepare on the reports as the following
a. Food cost daily report
b. Purchasing daily report
c. Inventory monthly report
d. Maintenance daily report
e. Operations daily report
2. Assists the Chef de cuisine in controlling and analyzing, on an on-going basis, the following:
a. Quality levels of production and presentation in their respective areas.
b. Guest satisfaction
c. Cleanliness, sanitation, and hygiene.
d. Ensures optimum performance in all of the above areas as assigned.
4. Assists the Chef de cuisine in the production, preparation and presentation of all food items to ensure highest quality at all times.
5. Assists in maintaining effective employee relations.
6. Assists with Banqueting when required.
7. Assists the Chef de cuisine in conducting formal and on-the- job training sessions for kitchen employees.
8. Assists the Chef de cuisine in the completion of market lists in accordance with good quality and quantity standards. Checks perishable food items received for quantity and quality standards.
9. Informs on a daily basis the Chef de cuisine of all relevant information in operational and personal matters, including information which does not require the Chef de cuisine- s action.
10. Assists the Chef de cuisine with inspections of physical aspects of all kitchen areas, cold rooms and equipment.
11. Provides hands on supervision and assistance in all Kitchen areas assigned by Chef de cuisine and F&B operations manager.
12. To relief Chef de cuisine- s duty when is absent
13. Performs related duties and special projects as assigned.

Welfare
สวัสดิการ
ยูนิฟอร์ม
ประกันสังคม
ประกันกลุ่ม
ประเพณีประจำปี 16 วัน
พักร้อนประจำปี 9 วัน
ค่าcompensation
ประกาศนี้ปิดรับสมัครเรียบร้อยแล้ว!

ตำแหน่งงานอื่นๆ ของบริษัทนี้
--- ไม่มีประกาศ ---
บริษัทใช้คุกกี้เพื่อเพิ่มประสบการณ์และความพึงพอใจในการใช้งานเว็บไซต์ ให้สามารถเข้าถึงง่าย สะดวกในการใช้งาน และมีประสิทธิภาพยิ่งขึ้น การกด “ยอมรับ” ถือว่าท่านได้อนุญาตให้เราใช้คุกกี้ ตามนโยบายคุกกี้ของบริษัท อ่านเพิ่มเติม ยินยอม ปิด