รายละเอียดตำแหน่ง
Last Updated : 04.07.2019 | Viewers 1,332
Salary : เงินเดือน |
N/A (THB) |
Types of employees : ประเภทงาน |
Full-time เต็มเวลา |
Area : ปฎิบัติงานที่จังหวัด |
Bangkok
|
Education : การศึกษา |
Bachelor's Degree ปริญญาตรี |
Experience : ประสบการณ์การทำงาน |
5 Year (ปี) |
Gender : เพศ |
Male ชาย |
Age : อายุ |
Not over 50 years old อายุไม่เกิน 50 ปี |
Unit : จำนวนรับ |
1 อัตรา |
New Graduated : นักศึกษาจบใหม่ |
No ไม่รับพิจารณา |
Foreigner : ชาวต่างชาติ |
Yes รับพิจารณา |
Disabled : ผู้พิการ |
No ไม่รับพิจารณา |
Night shift : ตำแหน่งงานกะดึก |
No ไม่ใช่ |
Job Qualifications
ข้อกำหนด
1.Vocational, Technical certificate, Diploma or higher in related field.
2.Minimum 5 years in similar position in International Hotels with strong catering/ Banqueting back ground will be advantage.
3.Able to handle demanding workload.
4.Age not over 48 year old.
5.Expat who understand Thai Culture is a must.
2.Minimum 5 years in similar position in International Hotels with strong catering/ Banqueting back ground will be advantage.
3.Able to handle demanding workload.
4.Age not over 48 year old.
5.Expat who understand Thai Culture is a must.
Job Details
รายละเอียดงาน
The Executive Chef fulfils, as a member of the management, a very important task. His/her main target is to keep up the Gastronomy Standards in the kitchen. He/she exercises strong leadership and gives a strong accent on visible management in the front area, especially during main service hours.
Maintains our standards of quality, service and facilities in all areas over which he/she has responsibility and authority. He/she accounts for the overall smooth and economical running of the entire kitchens and is directly responsible for the food cost and the quality of the product. He/she signs for the production of the best possible food quality with no compromises to quality.
Maintains our standards of quality, service and facilities in all areas over which he/she has responsibility and authority. He/she accounts for the overall smooth and economical running of the entire kitchens and is directly responsible for the food cost and the quality of the product. He/she signs for the production of the best possible food quality with no compromises to quality.
ประกาศนี้ปิดรับสมัครเรียบร้อยแล้ว!
ตำแหน่งงานอื่นๆ ของบริษัทนี้
--- ไม่มีประกาศ --- |