×
Username:
Password:
ลงทะเบียนสำหรับผู้หางานForgot your password?
×
Username:
Password:
ลงทะเบียนสำหรับบริษัทForgot your password?
×
กรุณาเข้าสู่ระบบก่อนใช้งาน หรือกดปุม "สมัครสมาชิก" เพื่อฝากประวัติก่อนสมัครงาน
×

Chef de Partie - Cold Kitchen

ตำแหน่งนี้ปิดรับสมัครแล้ว

แนะนำตำแหน่งใกล้เคียง

ดูตำแหน่งงานทั้งหมด

หรือ

ตำแหน่งนี้ปิดรับสมัครแล้ว

ข้อมูลตำแหน่งงาน

ความต้องการพื้นฐาน

การศึกษา

ปริญญาตรี

เพศ

ไม่จำกัด

การจ้างงาน

full-time

คุณสมบัติผู้สมัคร

1. At least vocational certificate in culinary and with preference of Bachelor Degree in culinary field
2. At least 4 year experience in culinary operation and supervision
3. Good in inter-personality and creative skill
4. English Communication skill and Micros system

รายละเอียดงาน

1. Assist the outlet chef in being responsible for the culinary kitchen area, ensuring a smooth running, profitable operation within the framework of the hotel.
2. Maintain the hotels cuisine concepts and standards for food preparation and presentation.
3. Maintain food cost by ensuring that proper preparation, inventory, requisition, food pars and control systems are in place in all food operations areas.
4. Enforce the food preparation and presentation guidelines to ensure consistent quality culinary offerings to our guests.
5. Maintain food safety & protection. All food in working areas should be in compliance with food handling techniques, to include dating, proper storage, rotation, and etc. Maintain the basic food safety and sanitation in accordance with the company policies.
6. Enforce Standard Sanitation Checklist by ensuring all kitchen areas are inspected on a monthly basis.
7. Achieve departmental budget goals by maintaining efficient cost expenditure.
8. Accurately forecast business demands on a weekly basis to ensure efficient staffing & food production.
9. Ensure the completion & critique of the wage progress report on a weekly basis.
10. To ensure the awareness & enforcement of all company SOPs.
11. To enforce operational standards that are reviewed periodically and then updated and improved.
12. Responsible to maintain the overall welfare of our employees by providing them with the training and resources to take care of our guests.
13. Perform other duties as assigned by supervisor

สวัสดิการ

- Service charge
- Bonus
- Uniforms
- Free meals at work
- Vacation - Public holiday
- Group Life Insurance
- Provident Fund
- 5 days working and 2 days off
- Staff birthday and staff party

Service Charge

มีนาคม 2025 image
20,370.00 บาท
มกราคม 2025
image
22,299.00 บาท
กุมภาพันธ์ 2024
image
17,807.00 บาท
ดูทั้งหมด image

ข้อมูลการติดต่อ

สอบถามข้อมูลที่ Ms. Nichanan Bunchob email telephone

Eastin Grand Hotel Sathorn Bangkok

33/1 South Sathorn Road, Yannawa, Sathorn, Bangkok 10120 www.eastingrandsathorn.com
ปิดรับสมัครแล้ว