×
Username:
Password:
ลงทะเบียนสำหรับผู้หางานForgot your password?
×
Username:
Password:
ลงทะเบียนสำหรับบริษัทForgot your password?
×
กรุณาเข้าสู่ระบบก่อนใช้งาน หรือกดปุม "สมัครสมาชิก" เพื่อฝากประวัติก่อนสมัครงาน
×

Sous Chef

ตำแหน่งนี้ปิดรับสมัครแล้ว

แนะนำตำแหน่งใกล้เคียง

ดูตำแหน่งงานทั้งหมด

หรือ

ตำแหน่งนี้ปิดรับสมัครแล้ว

ข้อมูลตำแหน่งงาน

ความต้องการพื้นฐาน

การศึกษา

ไม่จำกัดวุฒิ

เพศ

ไม่จำกัด

การจ้างงาน

full-time

คุณสมบัติผู้สมัคร

ไม่ระบุ

รายละเอียดงาน

To serve the needs of the business, our guests and our colleagues by leading the overall kitchen operations of the hotel.

? Organize all activities within a Restaurant Kitchen area, ensuring a safe, smooth running and profitable operation within the framework of the Hotel.
? To develop and maintain the Restaurant cuisine concepts and standards for food preparation and presentation. To be familiar with local market and recommend menu changes according to the seasonal product availability.
? To achieve department budget goals and minimize food cost by ensuring that proper preparation, inventory, requisition, food pars and control systems are in place.
? To adhere to AVANI food preparation and presentation guidelines to ensure consistent quality culinary offerings to our guests. Continually look to recommend improvements and additions to the Avani presentation guidelines.
? To maintain food safety & protection. All food in working areas should be in compliance with food handling techniques, including dating, proper storage, rotation, etc. Maintain basic food safety and sanitation practices.
? To accurately forecast business demands on a weekly basis to ensure efficient staffing & food production.
? To be responsible for maintaining outlet safety at all times.
? To be responsible for asset management of all outlet property and facilities.
? Conduct a preventative maintenance inspection on a monthly basis.
? To lead and fully participate in departmental training to improve departmental skills and hotel service levels, providing team members the training and resources to take care of our guests.
? To supervise all team members including hiring and discipline in conjunction with the Executive Chef.

? Promote positive inter-departmental relations through candid communication and cooperation.

? Above all, to lead by example through a ?hands on? approach to motivate our Team Members to excel.

สวัสดิการ

-

Service Charge

เมษายน 2024 image
10,113.00 บาท
มกราคม 2023
image
9,000.00 บาท
พฤศจิกายน 2022
image
9,000.00 บาท
ดูทั้งหมด image

ข้อมูลการติดต่อ

Grand Mercure Bangkok Atrium

1880 New Petchburi Road, Bangkapi, Huay Kwang Bangkok 10310 www.grandmercurebangkokatrium.com
ปิดรับสมัครแล้ว