รายละเอียดตำแหน่ง
Last Updated : 07.11.2019 | Viewers 749
Salary : เงินเดือน |
N/A (THB) |
Types of employees : ประเภทงาน |
Full-time เต็มเวลา |
Area : ปฎิบัติงานที่จังหวัด |
Suvarnabhumi
|
Education : การศึกษา |
Bachelor's Degree ปริญญาตรี |
Experience : ประสบการณ์การทำงาน |
3 Year (ปี) |
Gender : เพศ |
Male/Female ชาย/หญิง |
Age : อายุ |
Not over 50 years old อายุไม่เกิน 50 ปี |
Unit : จำนวนรับ |
1 อัตรา |
New Graduated : นักศึกษาจบใหม่ |
No ไม่รับพิจารณา |
Foreigner : ชาวต่างชาติ |
No ไม่รับพิจารณา |
Disabled : ผู้พิการ |
No ไม่รับพิจารณา |
Night shift : ตำแหน่งงานกะดึก |
No ไม่ใช่ |
Job Details
รายละเอียดงาน
- Responsible for the preparation of menus under the direct supervision of Mistral Chef & Manager, taking into consideration of the following: Local requirements; Market needs; Competition Trends Potential costs ; Availability of food products; Merchandising and promotion
- Inspects, when requested by Executive Chef & Manager, perishable food items received for quality control.
- Passes on to the Executive Chef his daily market list requirements.
- Produce for the Executive Chef an up-to-date standard recipe file for all food items listed on the menus that includes: Sales history; Actual cost; Potential cost; Production time; Picture of the finished product
- Perform related duties and special projects as assigned.
- Inspects, when requested by Executive Chef & Manager, perishable food items received for quality control.
- Passes on to the Executive Chef his daily market list requirements.
- Produce for the Executive Chef an up-to-date standard recipe file for all food items listed on the menus that includes: Sales history; Actual cost; Potential cost; Production time; Picture of the finished product
- Perform related duties and special projects as assigned.
ประกาศนี้ปิดรับสมัครเรียบร้อยแล้ว!
ตำแหน่งงานอื่นๆ ของบริษัทนี้
--- ไม่มีประกาศ --- |