รายละเอียดตำแหน่ง
Last Updated : 10.12.2020 | Viewers 775
Salary : เงินเดือน |
N/A (THB) |
Types of employees : ประเภทงาน |
Full-time เต็มเวลา |
Area : ปฎิบัติงานที่จังหวัด |
Chon Buri
|
Education : การศึกษา |
Bachelor's Degree ปริญญาตรี |
Experience : ประสบการณ์การทำงาน |
3 Year (ปี) |
Gender : เพศ |
Male/Female ชาย/หญิง |
Age : อายุ |
Not over 40 years old อายุไม่เกิน 40 ปี |
Unit : จำนวนรับ |
1 อัตรา |
New Graduated : นักศึกษาจบใหม่ |
No ไม่รับพิจารณา |
Foreigner : ชาวต่างชาติ |
No ไม่รับพิจารณา |
Disabled : ผู้พิการ |
No ไม่รับพิจารณา |
Night shift : ตำแหน่งงานกะดึก |
No ไม่ใช่ |
Job Qualifications
ข้อกำหนด
- A minimum of 3 years experience in overall procurement
- Exposure to the different requirements of purchases, shipping of materials.
- Good English proficiency.
- Strong interpersonal and communications skills.
- Strong computer literacy, including Microsoft Excel.
- This role is based out of our Central Kitchen in the Chonburi province.
- Exposure to the different requirements of purchases, shipping of materials.
- Good English proficiency.
- Strong interpersonal and communications skills.
- Strong computer literacy, including Microsoft Excel.
- This role is based out of our Central Kitchen in the Chonburi province.
Job Details
รายละเอียดงาน
Job Responsibilities
- Responsible for the overall workflow of procurement and supplier delivery
- Establish procurement and supplier management policies including vender identification, delivery followup/schedule.
- To be a main contact person for food suppliers and distributors of the Central Kitchen.
- To develop and make recommendations to lead which would help optimize the department.
- To work with other Central Kitchen departments to ensure smooth workflow and operations.
- Setup stock rotation and PAR levels to ensure that all approved ingredients and materials are readily available.
- Collaborate with other departments to identify vulnerabilities and create actions plans which close the operational gaps.
- Responsible for the overall workflow of procurement and supplier delivery
- Establish procurement and supplier management policies including vender identification, delivery followup/schedule.
- To be a main contact person for food suppliers and distributors of the Central Kitchen.
- To develop and make recommendations to lead which would help optimize the department.
- To work with other Central Kitchen departments to ensure smooth workflow and operations.
- Setup stock rotation and PAR levels to ensure that all approved ingredients and materials are readily available.
- Collaborate with other departments to identify vulnerabilities and create actions plans which close the operational gaps.
Welfare
สวัสดิการ
- Accident Insurance
- Health insurance
- Life insurance
- Provident Fund
- Social security
- ปรับเงินเดือนประจำปี
- วันหยุดประจำปี ลาพักร้อน
- เงินเดือน+เบี้ยขยัน
- โบนัส
- Health insurance
- Life insurance
- Provident Fund
- Social security
- ปรับเงินเดือนประจำปี
- วันหยุดประจำปี ลาพักร้อน
- เงินเดือน+เบี้ยขยัน
- โบนัส
ประกาศนี้ปิดรับสมัครเรียบร้อยแล้ว!
ตำแหน่งงานอื่นๆ ของบริษัทนี้