ตำแหน่งนี้ปิดรับสมัครแล้ว
หรือ
ปริญญาตรี
ไม่จำกัด
full-time
ไม่ระบุ
? Supervise the function of all Thai kitchen employees, facilities and costs, hence contributes to maximizing the overall Food & Beverage department profit.
? Control and analyze on a on-going basis the following: Quality levels of production and presentation; Guest satisfaction; Merchandising and Marketing; Operating food cost; Cleanliness, sanitation, hygiene.
- วันหยุดประจำสัปดาห์ 8 วัน
- วันหยุดประจำปี
- วันหยุดนักขัตฤกษ์
- อาหาร 2 มื้อ
- ชุดเครื่องแบบพนักงาน
- ประกันภัยกลุ่ม
Novotel Bangkok Suvarnabhumi Airport Hotel
999 Suvarnabhumi Airport Hotel Building, Moo.1, Nongprue, Bang Phli, Samutprakarn 10540 www.novotelairportbkk.com