×
×
×
×
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
รายละเอียดตำแหน่ง
Last Updated : 15.12.2022 | Viewers 1,898
Salary :
เงินเดือน
N/A (THB)
Types of employees :
ประเภทงาน
Full-time
เต็มเวลา
Area :
ปฎิบัติงานที่จังหวัด

Suvarnabhumi
สุวรรณภูมิ

Education :
การศึกษา
Bachelor's Degree
ปริญญาตรี
Experience :
ประสบการณ์การทำงาน
5 Year (ปี)
Gender :
เพศ
Male/Female
ชาย/หญิง
Age :
อายุ
Not over 50 years old
อายุไม่เกิน 50 ปี
Unit :
จำนวนรับ
1 อัตรา
New Graduated :
นักศึกษาจบใหม่
No
ไม่รับพิจารณา
Foreigner :
ชาวต่างชาติ
No
ไม่รับพิจารณา
Disabled :
ผู้พิการ
No
ไม่รับพิจารณา
Night shift :
ตำแหน่งงานกะดึก
No
ไม่ใช่
Job Qualifications
ข้อกำหนด
- Minimum of 5 years in a leading position in a Thai kitchen
- 5 Star Hotel background
- Highly experienced in traditional and modern Thai cuisine
- Excellent managerial skills
- Able to understand and work with recipes in order to implement consistency in taste and presentation of the Thai food
- Deep understanding of budgets and food cost
- Extensive knowledge of HACCP and a proactive approach on all Health and Hygiene aspects are required
- Able to work innovative and creative and to create and present her/his own menus
- Capable to communicate in English in written and verbal form

Job Details
รายละเอียดงาน
- Supervise the function of all Thai kitchen employees, facilities and costs, hence contributes to maximizing the overall Food & Beverage department profit.
- Control and analyse on a on-going basis the following: Quality levels of production and presentation; Guest satisfaction; Merchandising and Marketing; Operating food cost; Cleanliness, sanitation, hygiene.
- Responsible for the preparation of menus under the direct supervision of the Executive Sous Chef, taking into consideration of the following: Local requirements; Market needs; Competition; Trends; Potential costs; Availability of food products; Merchandising and promotion
- Inspects, when requested by Executive Sous Chef, perishable food items received for quality control.
- Passes on to the Executive Sous Chef his daily market list requirements.
- Responsible for the production, preparation and presentation of all food items, in area concerned, to ensure the highest quality at all times.
- Assist or executes inspections of physical aspect the food preparation areas.


ประกาศนี้ปิดรับสมัครเรียบร้อยแล้ว!

ตำแหน่งงานอื่นๆ ของบริษัทนี้
--- ไม่มีประกาศ ---
บริษัทใช้คุกกี้เพื่อเพิ่มประสบการณ์และความพึงพอใจในการใช้งานเว็บไซต์ ให้สามารถเข้าถึงง่าย สะดวกในการใช้งาน และมีประสิทธิภาพยิ่งขึ้น การกด “ยอมรับ” ถือว่าท่านได้อนุญาตให้เราใช้คุกกี้ ตามนโยบายคุกกี้ของบริษัท อ่านเพิ่มเติม ยินยอม ปิด