รายละเอียดตำแหน่ง
Last Updated : 26.04.2024 | Viewers 1,576
Salary : เงินเดือน |
N/A (THB) |
Types of employees : ประเภทงาน |
Full-time เต็มเวลา |
Area : ปฎิบัติงานที่จังหวัด |
Rayong
|
Education : การศึกษา |
Bachelor's Degree ปริญญาตรี |
Experience : ประสบการณ์การทำงาน |
0 Year (ปี) |
Gender : เพศ |
Male/Female ชาย/หญิง |
Age : อายุ |
Non-Specific ไม่จำกัดอายุ |
Unit : จำนวนรับ |
1 อัตรา |
New Graduated : นักศึกษาจบใหม่ |
No ไม่รับพิจารณา |
Foreigner : ชาวต่างชาติ |
No ไม่รับพิจารณา |
Disabled : ผู้พิการ |
No ไม่รับพิจารณา |
Night shift : ตำแหน่งงานกะดึก |
No ไม่ใช่ |
Job Qualifications
ข้อกำหนด
- At least 3 - 5 years experience in a similar position
- Strong team spirit and leadership skills
- Flexibility to respond to a range of different work situations
- International hotel chain
- Languages essential: Fluent in Thai and English (Working level)
- Excellent leadership skills
- Proactive approach
- Analytical tools and detail oriented
- Hygiene principles knowledge
- Hands on and team leader
- Computer Skills required
- Strong team spirit and leadership skills
- Flexibility to respond to a range of different work situations
- International hotel chain
- Languages essential: Fluent in Thai and English (Working level)
- Excellent leadership skills
- Proactive approach
- Analytical tools and detail oriented
- Hygiene principles knowledge
- Hands on and team leader
- Computer Skills required
Job Details
รายละเอียดงาน
- Leads and Manages F&B team
- Ensures guest and employee satisfaction while maintaining market awareness
- Manages financial objectives and cost control
- Ensure all food related items are offer in highest standard
- Maintain Cleanliness and hygiene
- Respect the food health and safety standards and procedures
- Adapt work volume of guests, to special events and particular guests
- Manage inventories and order for food products -- Respect and apply Safety Guidelines and HACCP regulations
- Respect a tight waste control
- Ensures guest and employee satisfaction while maintaining market awareness
- Manages financial objectives and cost control
- Ensure all food related items are offer in highest standard
- Maintain Cleanliness and hygiene
- Respect the food health and safety standards and procedures
- Adapt work volume of guests, to special events and particular guests
- Manage inventories and order for food products -- Respect and apply Safety Guidelines and HACCP regulations
- Respect a tight waste control
Contact
ข้อมูลติดต่อ
Talent & Culture Manager (Talent & Culture Manager)
-
เว็บไซต์ : www.mercurerayonglomtalay.com/th/
อีเมล์ :
เบอร์โทรศัพท์ :
-
เว็บไซต์ : www.mercurerayonglomtalay.com/th/
อีเมล์ :
เบอร์โทรศัพท์ :
ตำแหน่งงานอื่นๆ ของบริษัทนี้
26.04.2024 |
Revenue Manager จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A |
|
26.04.2024 |
Food & Beverage Manager จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A |
|
26.04.2024 |
Marketing Communication Manager จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A |