รายละเอียดตำแหน่ง
Last Updated : 13.06.2024 | Viewers 1,056
Salary : เงินเดือน |
25,001 - 30,000 (THB) |
Types of employees : ประเภทงาน |
Full-time เต็มเวลา |
Area : ปฎิบัติงานที่จังหวัด |
Pathum Thani
|
Education : การศึกษา |
Bachelor's Degree ปริญญาตรี |
Experience : ประสบการณ์การทำงาน |
3 Year (ปี) |
Gender : เพศ |
Male/Female ชาย/หญิง |
Age : อายุ |
Not over 40 years old อายุไม่เกิน 40 ปี |
Unit : จำนวนรับ |
1 อัตรา |
New Graduated : นักศึกษาจบใหม่ |
No ไม่รับพิจารณา |
Foreigner : ชาวต่างชาติ |
No ไม่รับพิจารณา |
Disabled : ผู้พิการ |
No ไม่รับพิจารณา |
Night shift : ตำแหน่งงานกะดึก |
No ไม่ใช่ |
Job Qualifications
ข้อกำหนด
- Secondary / High school education
- Additional certification(s) in Food & Beverage will be an advantage
- Good reading, writing and oral proficiency in English language
- Ability to speak other languages and basic understanding of local languages will be an advantage
- Minimum 2 years of relevant experience in a similar capacity
- Good working knowledge of MS Excel, Word, & PowerPoint
- High degree of professionalism with sound human resources management and business acumen capabilities
- Additional certification(s) in Food & Beverage will be an advantage
- Good reading, writing and oral proficiency in English language
- Ability to speak other languages and basic understanding of local languages will be an advantage
- Minimum 2 years of relevant experience in a similar capacity
- Good working knowledge of MS Excel, Word, & PowerPoint
- High degree of professionalism with sound human resources management and business acumen capabilities
Job Details
รายละเอียดงาน
- Plan for outlet budget and review forecast on revenue and expenditure on monthly basic
- Analyze and submit month-end reports and identify deviation from business plan goals
- Participate in management meetings to review progress towards achievement of business plan goals and develop the annual business plan related for the outlet
- Plan, implement and measure profit enhancement programs by working with the kitchen & Marketing Department. Prepare & submit post-mortem promotion report to F&B Manager upon completion of promotion
- Implement and maintain control measures to ensure that food & beverage costs, productivity, labour costs and operating supply costs for the outlet is in line with budget
- Analyze and submit month-end reports and identify deviation from business plan goals
- Participate in management meetings to review progress towards achievement of business plan goals and develop the annual business plan related for the outlet
- Plan, implement and measure profit enhancement programs by working with the kitchen & Marketing Department. Prepare & submit post-mortem promotion report to F&B Manager upon completion of promotion
- Implement and maintain control measures to ensure that food & beverage costs, productivity, labour costs and operating supply costs for the outlet is in line with budget
Welfare
สวัสดิการ
ประกาศนี้ปิดรับสมัครเรียบร้อยแล้ว!
ตำแหน่งงานอื่นๆ ของบริษัทนี้
15.07.2024 |
Waiter - Pedro Churrascaria and Steakhouse จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน 0 - 10,000 |
![]() |
15.07.2024 |
Public Area Attendant [พนักงานทำความสะอาดพื้นที่ทั่วไป] จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A |
![]() |
15.07.2024 |
Room Attendant (พนักงานทำความสะอาดห้องพัก) จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน 0 - 10,000 |
![]() |
15.07.2024 |
Director of Sales MGallery - (Surin, Phuket / Thailand) จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A |
![]() |
15.07.2024 |
Resort Manager MGallery - (Surin, Phuket / Thailand) จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A |
![]() |
15.07.2024 |
Chief Steward จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน 30,001 - 40,000 |
![]() |