รายละเอียดตำแหน่ง
Last Updated : 26.04.2024 | Viewers 245
Salary : เงินเดือน |
25,001 - 30,000 (THB) |
Types of employees : ประเภทงาน |
Full-time เต็มเวลา |
Area : ปฎิบัติงานที่จังหวัด |
Bangkok
|
Education : การศึกษา |
No specific ไม่จำกัดวุฒิ |
Experience : ประสบการณ์การทำงาน |
0 Year (ปี) |
Gender : เพศ |
Male/Female ชาย/หญิง |
Age : อายุ |
Non-Specific ไม่จำกัดอายุ |
Unit : จำนวนรับ |
1 อัตรา |
New Graduated : นักศึกษาจบใหม่ |
No ไม่รับพิจารณา |
Foreigner : ชาวต่างชาติ |
No ไม่รับพิจารณา |
Disabled : ผู้พิการ |
No ไม่รับพิจารณา |
Night shift : ตำแหน่งงานกะดึก |
Yes ใช่ |
Job Qualifications
ข้อกำหนด
- มีประสบการณ์อย่างน้อย 1 ปี (ในตำแหน่ง CDP)
- มีประสบการณ์ด้านครัวยุโรป พิจารณาเป็นพิเศษ
- มีความอดทน ขยัน และมีความรับผิดชอบ
- สามารถทำงานเป็นทีมได้
- สามารถทำงานเป็นกะได้
- มีประสบการณ์ด้านครัวยุโรป พิจารณาเป็นพิเศษ
- มีความอดทน ขยัน และมีความรับผิดชอบ
- สามารถทำงานเป็นทีมได้
- สามารถทำงานเป็นกะได้
Job Details
รายละเอียดงาน
CHEF de PARTIE (CDP)- JOB DESCRIPTION & DUTIES
1. Takes care of daily food preparation and duties assigned by the superiors to meet the standard and the quality set by the Restaurant.
2. Follows the instructions and recommendations from the immediate superiors to complete the daily tasks.
3. Coordinates daily tasks with the Sous Chef.
4. Responsible to supervise junior chefs or commis
5. Able to estimate the daily production needs and checking the quality of raw and cooked food products to ensure that standards are met.
6. Ensure that the production, preparation and presentation of food are of the highest quality at all times.
7. Ensure highest levels of guest satisfaction, quality, operating and food costs on an ongoing basis.
8. Knowledge of all standard procedures and policies pertaining to food preparation, receiving, storage and sanitation.
9. Full awareness of all menu items, their recipes, methods of production and presentation standards.
10. Follows good preservation standards for the proper handling of all food products at the right temperature.
11. Operate and maintain all department equipment and reporting of malfunctioning.
12. Ensure effective communication between staff by maintaining a secure and friendly working environment.
13. Establishing and maintaining effective inter-departmental working relationships.
14. Have excellent knowledge of menu creation, whilst maintaining quality and controlling costs in a volume food business.
15. Personally, responsible for hygiene, safety and correct use of equipment and utensils.
16. Ability to produce own work in accordance with a deadline and to assist and encourage others in achieving this aim.
17. Checks periodically expiry dates and proper storage of food items in the section.
18. Consults daily with Sous Chef and Executive chef on the daily requirements, functions and also about any last-minute events.
19. Guides and trains the subordinates on a daily basis to ensure high motivation and economical working environment.
20. Should be able to set an example to others for personal hygiene and cleanliness on and off duty.
21. Daily feedback collection and reporting of issues as they arise.
22. Assess quality control and adhere to hotels service standards.
23. Carry out any other duties as required by management.
1. Takes care of daily food preparation and duties assigned by the superiors to meet the standard and the quality set by the Restaurant.
2. Follows the instructions and recommendations from the immediate superiors to complete the daily tasks.
3. Coordinates daily tasks with the Sous Chef.
4. Responsible to supervise junior chefs or commis
5. Able to estimate the daily production needs and checking the quality of raw and cooked food products to ensure that standards are met.
6. Ensure that the production, preparation and presentation of food are of the highest quality at all times.
7. Ensure highest levels of guest satisfaction, quality, operating and food costs on an ongoing basis.
8. Knowledge of all standard procedures and policies pertaining to food preparation, receiving, storage and sanitation.
9. Full awareness of all menu items, their recipes, methods of production and presentation standards.
10. Follows good preservation standards for the proper handling of all food products at the right temperature.
11. Operate and maintain all department equipment and reporting of malfunctioning.
12. Ensure effective communication between staff by maintaining a secure and friendly working environment.
13. Establishing and maintaining effective inter-departmental working relationships.
14. Have excellent knowledge of menu creation, whilst maintaining quality and controlling costs in a volume food business.
15. Personally, responsible for hygiene, safety and correct use of equipment and utensils.
16. Ability to produce own work in accordance with a deadline and to assist and encourage others in achieving this aim.
17. Checks periodically expiry dates and proper storage of food items in the section.
18. Consults daily with Sous Chef and Executive chef on the daily requirements, functions and also about any last-minute events.
19. Guides and trains the subordinates on a daily basis to ensure high motivation and economical working environment.
20. Should be able to set an example to others for personal hygiene and cleanliness on and off duty.
21. Daily feedback collection and reporting of issues as they arise.
22. Assess quality control and adhere to hotels service standards.
23. Carry out any other duties as required by management.
Welfare
สวัสดิการ
- ฐานเงินเดือนโดยเฉลี่ย 18,000-22,000++ บาท ขึ้นอยู่กับประสบการณ์
- Service charge, OT, Bonus
- หยุด 6 วันต่อเดือน
- มีวันหยุดประจำปี 13 วัน
- มีวันหยุดพักร้อน 8 วัน
- มีประกันสังคม, ประกันอุบัติเหตุกลุ่ม และสวัสดิการอื่น ๆ ตามข้อกำหนดของบริษัท
- มีค่าอาหารวันละ 60 บาท
- มีชุดยูนิฟอร์ม
Contact:
K.Tai 086-5885700
ส่ง resume ภาษาอังกฤษ มาที่ Email :
[email protected]
พร้อมรูปถ่ายปัจจุบัน
Contact
ข้อมูลติดต่อ
. (HR)
1.ร้านออสก้า สุขุมวิท ซอย 11 2.ร้าน Lily Fu s สุขุมวิท ซอย 11 3.ร้าน Gigi cafe สุขุมวิท ซอย 19 4.ร้าน Gigi dining hall สุขุมวิท ซอย 45 5.ร้าน Iron Balls สุขุมวิท ซอย 45 6.ร้าน Sing Sing Theater สุขุมวิท ซอย 45 7.ร้าน Gigi Cafe สุขุมวิท ซอย 63 (เมเจอร์ เอกมัย)
เว็บไซต์ : https://linktr.ee/fatchili
อีเมล์ :
เบอร์โทรศัพท์ :
1.ร้านออสก้า สุขุมวิท ซอย 11 2.ร้าน Lily Fu s สุขุมวิท ซอย 11 3.ร้าน Gigi cafe สุขุมวิท ซอย 19 4.ร้าน Gigi dining hall สุขุมวิท ซอย 45 5.ร้าน Iron Balls สุขุมวิท ซอย 45 6.ร้าน Sing Sing Theater สุขุมวิท ซอย 45 7.ร้าน Gigi Cafe สุขุมวิท ซอย 63 (เมเจอร์ เอกมัย)
เว็บไซต์ : https://linktr.ee/fatchili
อีเมล์ :
เบอร์โทรศัพท์ :
ตำแหน่งงานอื่นๆ ของบริษัทนี้
26.04.2024 |
Chef de Partie Bakery / Pastry Lapatis จำนวน 2 อัตรา | เงินเดือน 20,001 - 25,000 |
|
26.04.2024 |
Commis 1 Bakery / Pastry Lapatis จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน 15,001 - 20,000 |
|
26.04.2024 |
Captain - Gigi จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน 20,001 - 25,000 |
|
26.04.2024 |
Commis 2-3 Bakery / Pastry Lapatis จำนวน 2 อัตรา | เงินเดือน 15,001 - 20,000 |
|
26.04.2024 |
Dim Sum Chef (Lily Fu's) จำนวน 2 อัตรา | เงินเดือน 20,001 - 25,000 |
|
26.04.2024 |
Demi Chef de Partie LILY FU'S จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน 15,001 - 20,000 |
|
26.04.2024 |
Commis - Gigi จำนวน 5 อัตรา | เงินเดือน 20,001 - 25,000 |
|
26.04.2024 |
Hostesses - Gigi จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน 20,001 - 25,000 |
|
26.04.2024 |
Human Resource Director [ผู้จัดการแผนกทรัพยากรบุคคล] จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน 60,001 - 70,000 |
|
26.04.2024 |
Head Bartender [หัวหน้าบาร์เทนเดอร์]Lily fu จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน 30,001 - 40,000 |
|
26.04.2024 |
Bartender - Gigi จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน 20,001 - 25,000 |
|
26.04.2024 |
Bakery Chef de Partie Lapatis จำนวน 2 อัตรา | เงินเดือน 25,001 - 30,000 |
|
26.04.2024 |
Restaurant Supervisor Lily Fu's จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน 25,001 - 30,000 |
|
26.04.2024 |
Pizza Chef - Gigi จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน 25,001 - 30,000 |
|
26.04.2024 |
Barista [บาริสต้า] - Gigi จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน 20,001 - 25,000 |
|
26.04.2024 |
Hot Kitchen Chef de Partie - Gigi จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน 25,001 - 30,000 |
|
26.04.2024 |
Bakery &Pastry Production Manager จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน 30,001 - 40,000 |
|
26.04.2024 |
Restaurant Supervisor - Gigi จำนวน 2 อัตรา | เงินเดือน 25,001 - 30,000 |