×
Username:
Password:
ลงทะเบียนสำหรับผู้หางานForgot your password?
×
Username:
Password:
ลงทะเบียนสำหรับบริษัทForgot your password?
×
กรุณาเข้าสู่ระบบก่อนใช้งาน หรือกดปุม "สมัครสมาชิก" เพื่อฝากประวัติก่อนสมัครงาน
×

Hostess/Host

ตำแหน่งนี้ปิดรับสมัครแล้ว

แนะนำตำแหน่งใกล้เคียง

ดูตำแหน่งงานทั้งหมด

หรือ

ตำแหน่งนี้ปิดรับสมัครแล้ว

ข้อมูลตำแหน่งงาน

ความต้องการพื้นฐาน

การศึกษา

ปริญญาตรี

เพศ

ไม่จำกัด

การจ้างงาน

full-time

คุณสมบัติผู้สมัคร

ไม่ระบุ

รายละเอียดงาน

GENERAL MISSION

Keeps control of the flow of business into the restaurant; distributes the guests evenly to each station to avoid overloading at one particular station.

KEY RESPONSIBILITIES

Provides information concerning the concept and promotional activities of the restaurant and Hotel to guests.

Performs duties common to all Captains and Waitress and other duties as may be assigned.

LEADERSHIP

Attends to telephone calls and takes table reservations for each meal period.

Maintains reservation book and all information pertaining to room occupancy and daily events. In charge of flower requisitions for the restaurant, maintains the freshness of floral arrangements on the dining tables and buffet counters.

In charge of mail and newspaper, pick up for the restaurant. Performs light secretarial duties i.e. typing and filing of documents, Updates memos at the staff notice board.

LIAISE WITH

Greets guests who are entering or leaving the restaurant in the most courteous manner.
Ushers guests to suitable tables; informs guests of smoking and non-smoking section.
Pulls chair and seat guests starting with ladies first.
Asks guests whether they would like to have aperitif or drinks Presents menu cards open to guests and recommends buffet daily specials; attends to guest?s inquiry and requests. Maintains cleanliness of the Hostess stand. Maintains excellent grooming standards at all times.Take charge of cleanliness of all menus, buffet tags, and signage.

COMMERCIAL RESPONSIBILITIES

Maintains guest?s history. Addresses regular guests by name.

HUMAN RESPONSIBILITIES

Attends all training sessions as scheduled

RELATIONS

Establishes effective employee relations and maintain the highest level of professionalism, ethic and attitude towards all hotel guests, clients, heads of department and employees.

ETERNAL LIAISONS

Checks guest satisfaction and attend to guest requests or inquiries regarding food and services.

Makes frequent suggestions to Management in reference to restaurant general operation and F&B promotion.

REPLACEMENT AND TEMPORARY MISSION

May be assigned to perform duties in other F&B outlets when needed.

สวัสดิการ

-

Service Charge

มิถุนายน 2019 image
13,500.00 บาท
พฤษภาคม 2019
image
12,900.00 บาท
เมษายน 2019
image
14,600.00 บาท
ดูทั้งหมด image

ข้อมูลการติดต่อ

Novotel Bangkok Platinum Hotel

220 Novotel Bangkok Platinum Hotel Phetchaburi Road,Rajchatevi www.novotelbangkokplatinum.com
ปิดรับสมัครแล้ว