×
Username:
Password:
ลงทะเบียนสำหรับผู้หางานForgot your password?
×
Username:
Password:
ลงทะเบียนสำหรับบริษัทForgot your password?
×
กรุณาเข้าสู่ระบบก่อนใช้งาน หรือกดปุม "สมัครสมาชิก" เพื่อฝากประวัติก่อนสมัครงาน
×

Sous Chef

ตำแหน่งนี้ปิดรับสมัครแล้ว

แนะนำตำแหน่งใกล้เคียง

ดูตำแหน่งงานทั้งหมด

หรือ

ตำแหน่งนี้ปิดรับสมัครแล้ว

ข้อมูลตำแหน่งงาน

ความต้องการพื้นฐาน

การศึกษา

ปริญญาตรี

เพศ

ไม่จำกัด

การจ้างงาน

full-time

คุณสมบัติผู้สมัคร

- At least a vocational certificate in the culinary field and with preference of Bachelor degree in the culinary area or similar.
- At least 5 year experience in culinary operation and supervision.
- Know and understand standard wine/beverage/food knowledge.
- Good in inter-personality and creative skill.
- English Communication skill.

รายละเอียดงาน

-Directly responsible for outlet kitchen areas, ensuring a smooth running, profitable operation within the framework
- Develop and maintain the outlet cuisine concepts and standards for food preparation and presentation.
- Maintain food cost by ensuring that proper preparation, inventory, requisition, food pars and control systems are in place in all food operations areas.

สวัสดิการ

- Service Charge (เฉลี่ย 9,500 บาท)
- ประกันสังคม
- ประกันอุบัติเหตุ
- ตรวจร่างกายประจำปี
- ชุดยูนิฟอร์ม
- อาหาร 3 มื้อ

Service Charge

ไม่ข้อมูล

ข้อมูลการติดต่อ

The Siam Bangkok

3/2 Thanon Khao, Vachirapayaban, Dusit, www.thesiamhotel.com
ปิดรับสมัครแล้ว