ตำแหน่งนี้ปิดรับสมัครแล้ว
Sous Chef - Western/Thai [The Continent Hotel Bangkok]
Chaperone Hotels Group
สถานที่ทำงาน : กรุงเทพ
หรือ
ปริญญาตรี
ไม่จำกัด
full-time
- At least a vocational certificate in the culinary field and with preference of Bachelor degree in the culinary area or similar.
- At least 5 year experience in culinary operation and supervision.
- Know and understand standard wine/beverage/food knowledge.
- Good in inter-personality and creative skill.
- English Communication skill.
-Directly responsible for outlet kitchen areas, ensuring a smooth running, profitable operation within the framework
- Develop and maintain the outlet cuisine concepts and standards for food preparation and presentation.
- Maintain food cost by ensuring that proper preparation, inventory, requisition, food pars and control systems are in place in all food operations areas.
- Service Charge (เฉลี่ย 9,500 บาท)
- ประกันสังคม
- ประกันอุบัติเหตุ
- ตรวจร่างกายประจำปี
- ชุดยูนิฟอร์ม
- อาหาร 3 มื้อ
ไม่ข้อมูล