×
×
×
×
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
รายละเอียดตำแหน่ง
Last Updated : 09.10.2023 | Viewers 2,581
Salary :
เงินเดือน
N/A (THB)
Types of employees :
ประเภทงาน
Full-time
เต็มเวลา
Area :
ปฎิบัติงานที่จังหวัด

Bangkok
กรุงเทพ [เขตคลองสาน]

Education :
การศึกษา
High School Education
มัธยมศึกษาตอนปลาย
Experience :
ประสบการณ์การทำงาน
5 Year (ปี)
Gender :
เพศ
Male
ชาย
Age :
อายุ
Not over 40 years old
อายุไม่เกิน 40 ปี
Unit :
จำนวนรับ
1 อัตรา
New Graduated :
นักศึกษาจบใหม่
No
ไม่รับพิจารณา
Foreigner :
ชาวต่างชาติ
No
ไม่รับพิจารณา
Disabled :
ผู้พิการ
No
ไม่รับพิจารณา
Night shift :
ตำแหน่งงานกะดึก
No
ไม่ใช่
Job Qualifications
ข้อกำหนด
5 years experience in the procurement, food and beverage, culinary, or related professional area or Previous leadership experience in a Stewarding department.
Job Details
รายละเอียดงาน
DUTIES AND RESPONSIBILITIES:

Supervise the duties of all stewarding department employees, facilities, operation and costs.

Supervise the sanitation, cleanliness, hygiene as well as the quality level of product and services.

Ensure Back of House areas are maintained to the highest cleanliness standards and cleaning schedules are followed and completed.

Direct and assist Stewards in order to make clean up more efficient.

Ensure water temperature, and chemical levels are appropriate for cleaning and documented.

Assist with Banquet plate-ups and buffet by transporting and ensuring adequate stock.

Assist Chefs and kitchen staff with various tasks as needed.

Check more specifically the proper use of chemicals and washing accessories.

Coordinate with the Stewarding Manager in establishing minimum and maximum operating par stocks and supplies and approve storeroom requisition.

Co-ordinate with the Assistant Food & Beverage Manager and Outlet Managers to check their requirements for the day and the next day.

Assist in the location, movement and storage of banquet operational equipment.

Assist in the stock take of equipment and other items as required.

Work closely with the Chef, Banquets & Catering Manager to anticipate guest needs.

Work with all departments to ensure items that are required for service are available when needed.

Take all necessary actions to reduce the loss of silverware / flatware.

Take all necessary actions to reduce breakage of China and Glasswares.

Supervises employees ability to follow loss prevention policies to prevent accidents and control costs.

Enforces proper cleaning routines for service ware, equipment, floors, etc.

Enforces proper use and cleaning of all dish room machinery.

Ensures all food holding and transport equipment is in working order.

Ensures compliance with food handling and sanitation standards.

Ensuring Stewarding staffs have supplies, equipment, tools, and uniforms necessary to do their jobs.

Prepare monthly reports on shortages in china silverware and equipment and requisition replacements as required while following budget guidelines.

Lead and manage the Stewarding team in all aspects of the department and ensure standards are followed.

Ability to work well under pressure in a fast paced environment.

Ensures disciplinary procedures and documentation are completed according to Standard Operating Procedures.

Achieves and exceeds goals including performance goals, budget goals, team goals, etc.

Celebrates successes by publicly recognizing the contributions of team members.

Encourages and builds mutual trust, respect, and cooperation among team members.

Serves as a role model for the stewarding teams to demonstrate appropriate behaviours.

Carry out any other reasonable task set by the Hotel- s Management
Welfare
สวัสดิการ
Our Benefits / สวัสดิการพนักงาน
1. Service Charge
เงินค่าบริการ (สำหรับประจำจะได้รับ 100% พนักงานชั่วคราวจะได้รับ 50%)

2. Vacation Leave (Start from 8 Days - 20 Days)
วันหยุดพักร้อนประจำปี (เริ่มต้นที่ 8 วัน - 20 วันต่อปี)

3. Public Holiday Leave / 17 Days
วันหยุดนักขัตฤกษ์ 17 วันต่อปี

4. 2 Days off per week
วันหยุด 2 วันต่อสัปดาห์

5. Birthday Leave
วันหยุดประจำวันคล้ายวันเกิด

6. Team Member Meal
อาหารสำหรับพนักงาน

7. Uniform
ชุดพนักงาน

8. Group Insurance & Dental
ประกันชีวิต/อุบัติเหตุ/สุขภาพ (รวมครอบครัวสำหรับพนักงานประจำ) และค่าทำฟัน

9. Provident fund
กองทุนสำรองลี้ยงชีพ (นายจ้างสมทบ 100% โดยไม่นับอายุงาน)

10. Go Hilton Benefit
ส่วนลดค่าห้องพักในเครือ Hilton ทั่วโลก

11. Food & Beverage Discount
ส่วนลด 50% สำหรับอาหารและเครื่องดื่ม

12. Annual Medical Check-up
ตรวจสุขภาพประจำปี

13. Social Security
ประกันสังคม
ประกาศนี้ปิดรับสมัครเรียบร้อยแล้ว!

ตำแหน่งงานอื่นๆ ของบริษัทนี้
10.04.2024
Hostess - Flow Restaurant
จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A
register
10.04.2024
Assistant Marketing Manager
จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A
register
10.04.2024
Security Staff (พนักงานรักษาความปลอดภัย)
จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A
register
10.04.2024
Public Area Attendant
จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A
register
10.04.2024
HR / Trainee นักศึกษาฝึกงาน แผนกทรัพยากรบุคคล
จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A
register
10.04.2024
Executive Floor Officer
จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A
register
10.04.2024
นักศึกษาฝึกงาน Student Trainee - F&B Service, Kitchen
จำนวน หลายอัตรา อัตรา | เงินเดือน N/A
register
10.04.2024
Trainee - Sales & Marketing นักศึกษาฝึกงานแผนกขายและการตลาด
จำนวน 4 อัตรา | เงินเดือน N/A
register
10.04.2024
Bartender - Ale House
จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A
register
10.04.2024
นักศึกษาฝึกงาน Student trainee - Housekeeping
จำนวน หลายอัตรา อัตรา | เงินเดือน N/A
register
10.04.2024
นักศึกษาฝึกงาน Student trainee - Security
จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A
register
10.04.2024
Trainee - Front Office นักศึกษาฝึกงานแผนกต้อนรับ
จำนวน 5 อัตรา | เงินเดือน N/A
register
10.04.2024
Chef de Cuisine - OXBO Kitchen
จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A
register
บริษัทใช้คุกกี้เพื่อเพิ่มประสบการณ์และความพึงพอใจในการใช้งานเว็บไซต์ ให้สามารถเข้าถึงง่าย สะดวกในการใช้งาน และมีประสิทธิภาพยิ่งขึ้น การกด “ยอมรับ” ถือว่าท่านได้อนุญาตให้เราใช้คุกกี้ ตามนโยบายคุกกี้ของบริษัท อ่านเพิ่มเติม ยินยอม ปิด